Megható videó: ilyen volt Harry herceg utolsó találkozása Erzsébet királynővel

2024. március 31.
Azonnal virálissá vált a TikTokon a videó, amin Harry herceg az Erzsébet királynővel való utolsó találkozását idézi fel. Mutatjuk a megható felvételt.
Harry herceg meztelen fotók

Erzsébet királyné 2022. szeptember 8-án, 96 évesen hunyt el a skóciai Balmoral kastélyban. A tudósítások szerint mellette volt fia, Károly és lánya, Anna is, Harry herceg azonban nem ért oda időben… Harry herceg az utolsó pillanatban, magángépen indult el, hogy elköszönhessen szeretett nagymamájától,  de mire megérkezett, Erzsébet királyné már eltávozott.

Harry herceg most egy megható felvételen meséli el, hogyan sikerült mégis elbúcsúznia Erzsébettől. A sussexi herceg elmondta, hogy érkezésekor nagynénje fogadta őt, aki megkérdezte tőle, szeretné-e még látni nagymamáját. „Öt másodpercre eltűnődtem, hogy ez vajon tényleg jó ötlet-e, de aztán úgy voltam vele, hogy tudod mit, meg tudom csinálni, muszáj elbúcsúznom tőle” – meséli a videóban Harry herceg. A herceg ezután felment, levette a dzsekijét és leült, hogy egy kicsit még kettesben lehessen Erzsébet királynővel.

@joshrop Funeral of Queen Elizabeth II Prince Harry Youngest son of King Charles III and Diana, Princess of Wales, Her Majesty the Queen loved him very much. #queen #queenelizabeth #queenelizabethii #prince #harry #funeral #history #duke ♬ Only Love Can Hurt Like This - Paloma Faith

A TikTokon terjedő megható felvétel készítője fotómontázst is vágott, a képsorok pedig rövid időn belül máris 230.000 lájkot söpörtek be. Harry herceg egyébként a könyvében is írt a jelenetről, ott úgy fogalmazott: „A szoba idegen volt és félhomály honolt benne – korábban csak egyszer jártam ott. Bizonytalanul léptem előre, és akkor megláttam őt. Fagyottan álltam és bámultam rá. Csak bámultam és bámultam. Nagyon nehéz volt, és közben végig arra gondoltam, hogy mennyire bántam azt is, hogy nem láthattam még anyámat, mielőtt meghalt volna.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images