Harry herceg meglepő lépésre szánta el magát – újra találkozik apjával

2024. március 28.
Harry herceg újra találkozhat apjával, Károly királlyal, ami egyúttal azt is jelentheti, hogy a válságos idők békülést hoznak a brit királyi családnak.
Harry herceg meztelen fotók

Nehéz időszakon megy keresztül a brit királyi család, hiszen Károly király rákbetegsége után Katalin hercegnéről is kiderült, hogy rákos daganattól szenved. Könnyen lehet, hogy ezek a válságos idők békülést hoznak a királyi családban, és az sem kizárt, hogy a tragédiák végre áthidalhatják a szakadékot Harry herceg és édesapja között. 

Amikor napvilágra került Károly király betegsége, az is kiderült, hogy Harry herceg újra visszatért az Egyesült Királyságba és találkozót kért édesapjával, Károly királlyal. Noha az a találkozó a hírek szerint mindössze fél órát tartott, most lehetséges, hogy hosszabb alkalom nyílik apa és fia számára a konfliktusok elsimítására, Harry herceg ugyanis a palotához közeli források szerint újabb találkozót kért az uralkodóval.

Sokan meglepődtek, hogy a legutóbbi találkozó Harry herceg és Károly király között mindössze harminc percig tartott, noha ez volt az első „rendes” privát beszélgetés, amit az uralkodó és fia 15 hónap szünet után folytatott. Most úgy tűnik, Harry herceg újabb találkozót kért Károllyal, és könnyen lehet, hogy az apa-fia páros végre tisztázza majd a konfliktusos helyzetet és békülés állhat be terhelt kapcsolatukban.

A friss hír nem sokkal azután érkezett, hogy Katalin hercegné nyilvánosan is beszélt rákos megbetegedéséről. Bár egyelőre természetesen még csak spekulálni tudunk, nem kizárt, hogy a brit királyi család válságos helyzete végre lehetőséget ad Harry hercegnek, hogy közelítsen családjához és enyhítse a konfliktusokat. Noha Károly király állapotáról egyelőre nem érkeztek újabb hírek, Harry gesztusa azt is jelentheti, hogy a „szakadár” herceg szeretné elsimítani a hullámokat, mielőtt még túl késő lesz.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images