Így húzta keresztül Harry és Meghan terveit Károly és Katalin rákbetegsége

2024. március 28.
Károly király és Katalin hercegné rákbetegsége keresztülhúzza Harry herceg és Meghan hercegné terveit – állítja a szakértő.
Így húzta keresztül Harry és Meghan terveit Károly és Katalin rákbetegsége

Teljesen keresztülhúzhatja Harry herceg és Meghan hercegné terveit, hogy Károly királyt és Katalin hercegnét rákbetegség miatt kezelik. A sussexi hercegi pár nemrég indította új weboldalát és Meghan lifestyle-márkáját, de máris azzal vádolták őket, hogy brandjükkel az angol királyi család versenytársai akarnak lenni. A szakértő szerint Harry és Meghan a népszerűségüket teszik kockára.

Kevesebb mint egy hét telt el azóta, hogy Katalin hercegné egy videóüzenetben megosztotta a nyilvánossággal, hogy nemcsak Károly király (aki hat héttel korábban jelentette be a diagózist), hanem ő is rákkal küzd. A betegség híre viszont komoly akadályokat gördít Meghan és Harry tervei elé, akik éppen az „amerikai királyi család” brandjén dolgoznak. A hercegné elindította lifestyle-márkáját, és nem sokkal korábban elindították új webhelyüket is, Archewell.com után Sussex.com címen – a királyi címükkel és címerükkel.

A királyi szakértők szerint ezt a lépést úgy is lehet értelmezni, mint egy egy arra irányuló kísérletet, hogy a pár a tengerentúlon szeretné felvenni a versenyt a királyi családdal. Richard Fitzwilliams királyi kommentátor szerint azonban előfordulhat, hogy amennyiben Meghan és Harry a betegség híre ellenére is folytatja ezt a tevékenységet, akkor azt kockáztatják, hogy népszerűségük még tovább süllyed.

Katalin hercegné bejelentését követően a sussexi hercegi pár egy rövid közleményt adott ki, amelyben jókívánságukat küldték a trónörökös feleségének. Az ITV királyi szerkesztője, Chris Ship szerint Harry herceg még fel is vette a kapcsolatot testvérével, miután tudomást szerzett a diagnózisról.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images