A nő, aki Harry herceggel bulizott Las Vegasban, azzal fenyegetőzik, hogy meztelen fotókat oszt meg róla

2024. március 10.
Egy domina azzal fenyegetőzik, hogy meztelen fotókat oszt meg Harry hercegről az OnlyFans-oldalán.
Harry herceg meztelen fotók

„Van róla néhány meztelen képem” – mondta Carrie Royale kedden a Sun című lapnak. A modell elmondása szerint 2012-ben meghívták a sussexi herceg előkelő lakosztályába a Wynn hotelbe egy csapat sztriptíztáncossal együtt. Royale azt állítja, hogy csókolózott az akkor 27 éves herceggel, és többféle ivójátékokat játszottak, például sztriptízbiliárdot.

Ez abban az évben történt, amikor a Sun fotókat tett közzé a Las Vegasban bulizó pucér Harry hercegről. A domina pedig most azt állítja, hogy további meztelen képei vannak a hercegről. „Ezeket a képeket még soha nem látta a nyilvánosság” – mondta a lapnak.

Az 52 éves Royale azért akarja most nyilvánosságra hozni a fotókat, mert a 39 éves Harry nem említette őt a 2023-as bombasztikus memoárjában, a Tartalékban.

Harry herceg 2012-ben, amikor a meztelen fotók készültek

Harry herceg 2012-ben, amikor a meztelen fotók készültek

„Eddig tiszteletből nem adtam ki ezeket a képeket” – mondta. „Most már nem számít. Ő egy rohadt idióta.” Hozzátette: „Kicsit dühös vagyok, amiért kihagyott a könyvéből. Úgy értem … wow. Sok mindent kihagyott abból az éjszakából. Harry annyira őrült, életvidám és spontán volt. Hová tűnt ez a fiú?” – kérdezte, mielőtt Harry feleségét, Meghan Markle-t kezdte szidni.

„Szerintem Meghan kiszívta belőle az életet,  az a nő határozottan unalmas, és ő viseli a nadrágot, az biztos” – mondta. 

Royale azt tervezi, hogy megosztja Harry herceg pucér fotóit az OnlyFans oldalán. „Ha viszont akarja látni a férje dicsőséges napjait, akkor fel kell iratkoznia az OnlyFansemre, és fizetnie kell. Majd szólok, ha megteszi” – tette hozzá.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images