Megdöbbentő, hogyan értesült Harry herceg Katalin rákbetegségéről

2024. március 25.
Az egész világot sokként érte, hogy Katalin hercegné rákbetegséggel küzd. A legtöbben a walesi hercegné nyilatkozatából szereztek tudomást a hírről. Harry herceget szintén nagy meglepetésként érte a hír.
Meglepő módon értesült Harry herceg Katalin betegségéről

Az egész világ hetek, sőt, hónapok óta találgat Katalin hercegné „rejtélyes eltűnésével” kapcsolatban. Nemrég még csak annyit lehetett tudni, hogy a walesi hercegné műtét utáni felépülési időszaka jóval hosszabb, illetve nehezebb a vártnál. Tudni lehetett, hogy Katalint mind fizikailag, mind pedig mentálisan is megviselte az elmúlt pár hét, azonban az egész világ sokkot kapott, amikor a walesi hercegné bejelentette, hogy valójában rákkal küzd. 

A legtöbben a Katalin hercegné által közzétett videó üzenetből értesültek a szívszorító hírrel, azonban mint utóbb kiderült, Harry herceg is a tv-ből szerzett tudomást a hercegné rákdiagnózisáról. 

Az nyilvánvaló, hogy Katalin rákbetegségét nem közölték előre Harryvel és Meghannel – írja a The Times UK egy nappal azután, hogy a walesi hercegnő bejelentette: kemoterápiás kezelésen fog részt venni. 

„Számos forrás megerősíti, hogy nem volt hasonló beszélgetésről szó. Úgy gondolják, hogy Harry a tévéből, a nyilvánossággal egy időben értesült Katalin diagnózisáról.”

Miután Harry herceg és Meghan Markle tudomására jutott a walesi hercegné súlyos betegsége, a következő nyilatkozatot adták ki: 

„Egészséget és gyógyulást kívánunk Katalinak és családjának. Reméljük, hogy ezt békében, illetve nyugalomban tudják megtenni.”

Egy bennfentes szerint Sussex hercegének és hercegnéjének fogalma sem volt arról, hogy mi történik Katalinnal, éppen ezért a világgal egyszerre értesültek a hírről. Véleménye szerint ez is jól mutatja, hogy helyrehozhatatlan károkat okoztak a királyi családdal ápolt viszonyukban.

A bizalom megtört, a királyi család pedig joggal határolódik el tőlük.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images