Gisele Bündchen szokatlanul szexi fürdőruhás képeken pózol

2024. április 02.
Gisele Bündchen kicsit feljebb csavarta a hőfokot és merészen kivágott leopárdmintás fürdőruhában pózolt. Mutatjuk is a dögös képeket.
Gisele Bündchen újra divatba hozza a 90-es évek legnagyobb trendjét

A 43 éves szupermodell bebizonyította, hogy még mindig képes felforrósítani maga körül a levegőt! Gisele Bündchen egy szokatlanul merész sorozattal jelent meg a Pop magazin 2024-es márciusi számában, megmutatva, hogy nem csak éteri szépségével, de vagány és szexi stílusával is képes hódítani. A címlapon Gisele Bündchen egy extravagáns módon kivágott, leopárdmintás fürdőruhát visel, és egy rúdtáncost idéző pózban terpeszt a kezei alatt megtartott neon fénycsővel. A belső oldalakon láthatjuk őt elképesztően nőies fekete fürdőruhában és egy igazán menő, strasszos aranybugyiban is. Sőt, még egy oversize kockás ingben és babakék tűsarkúban is feltűnik gyerekméretű triciklin ülve! 

Saját Instagram-oldalán Gisele Bündchen még egy-két werkpillanatot is megosztott: láthatjuk kezében a fénycsővel pózolni és azt is megnézhetjük, hogyan készült természetesen gyönyörű sminkje. Érdemes végiglapozni az összes képet:

Gisele Bündchen újra ragyog

A képek egyértelműen gyönyörűek lettek, olyannyira, hogy még a sztárvilág sem hagyhatta szó nélkül: Lindsay Lohan és rengeteg más híresség reagált elismerően a kommentszekcióban Gisele Bündchen új fotóira. Az egykori Victoria’s Secret modell 2022 őszén az egész világot megdöbbentette, mikor kiderült, hogy 13 év után elválik sportoló férjétől, Tom Bradytől. Rövidesen kiderült, hogy Gisele Bündchenre máris újra rátalált a szerelem: jelenleg jiu-jitsu edzőjével, Joaquim Valentével jár együtt. Annyi biztos, hogy Gisele Bündchen életében minden bizonnyal ismét helyükre kerültek a dolgok, hiszen a friss fotókon tényleg csak úgy ragyog a boldogságtól!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images