Katalin hercegnét megható módon támogatják gyerekei a rákdiagnózisa óta

2024. április 04.
Miután Katalin hercegné nyilvánosságra hozta egészségügyi állapotát, számos találgatás indult el azzal kapcsolatban, hogy miért várt eddig. A család azóta igyekszik minél több időt együtt tölteni, hogy támogassák a walesi hercegnét.
Katalin walesi hercegné visszatérés

Katalin hercegné hetekkel a hasi műtétje után egy videóüzenet formájában jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd. A walesi hercegné betegségét illetően számos konteó kezdett el terjengeni, azonban azzal kapcsolatban is felmerültek találgatások, hogy miért várt eddig a bejelentéssel. 

Mint utóbb kiderült, Vilmos herceg és Katalin hercegnének nyomós oka volt arra, hogy egészen eddig vártak azzal, hogy nyilvánosságra hozzák a hercegné egészségügyi állapotát. A bejelentésre a tavaszi szünetben került sor, így a gyerekek kihagyhatták az iskolát. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg majd csak április végén térnek vissza az iskolapadba, hogy az öttagú család minél több időt tölthessen együtt, ezzel is támogatva édesanyjukat.

Nagyon fontos, hogy együtt szórakozzanak, amikor csak tudnak

– meséli egy bennfentes. 

Már a bejelentés időzítéséből is jól látszik, hogy Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek mennyire fontos az, hogy gyermekeik ne sérüljenek.

„A gyerekek a világuk középpontjában állnak” – tette hozzá a walesi herceg és hercegné egyik barátja. A bennfentes azt is hozzátette, hogy a házaspárnak sok erőt ad a gyerekek rendkívüli rugalmassága és az, hogy mosollyal az arcukon támogatják édesanyjukat. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg ezt követően kihagyta a királyi húsvéti körutat, hogy együtt tölthessék az ünnepet. 

Forrás: People Fotó: Getty Images