Katalin hercegné most először jelent meg a photoshop botrány óta

2024. március 13.
A Katalin hercegnéről megjelenő legfrissebb fotók alapján felmerült, hogy Vilmos herceg felesége megsértődött a sajtóra.
Katalin walesi hercegné első fotó

Katalin hercegnét és Vilmos herceget sikerült lencsevégre kapni pár nappal az anyák napi fotóbotrány után. A legfrissebb képen a hercegi pár windsori otthonukból távozik egy közös kocsiban. Mindketten hátul ülnek, Vilmos lefele – vélhetően a telefonjára- néz, miközben Katalin hercegné a fotósoktól tüntetőleg elfordulva kinéz az ablakon. A fotót ITT tudod megnézni!

A Palota közleménye szerint Vilmos herceg a fotó készültekor épp a nemzetközösségi játékokra tartott, Katalin hercegné pedig egy „privát időpontra”. 

Az összeesküvés-elméletek kedvelői több kérdést is felvetettek a nem túl boldog hercegi párt ábrázoló képpel kapcsolatban. Ha abból indulunk ki, hogy a photoshop-gate kapcsán kiderült, Katalin hercegné ujjáról hiányzik a jegygyűrű az anyák napi képen, lehet, hogy tényleg van valami konfliktus a páros tagjai között? 

Utoljára tavaly decemberben láthattuk Katalint sajtónyilvános eseményen

Utoljára tavaly decemberben láthattuk Katalint sajtónyilvános eseményen

Sokan nem értik, hogy a sajtónak mindig kedvesen és türelmesen integető Katalin hercegné vajon most – főleg a baki után- miért volt ennyire látványosan elzárkózva a fotósoktól? Lehetséges, hogy a photoshop-fiaskó igazából nem is Katalin hercegné műve, hanem a közösségi médiával foglalkozó csapata rontott el valamit a fényképpel kapcsolatban? Lehetséges, hogy tényleg Katalin hercegné média csapatából hibázott valaki a kép kapcsán, és a hercegné magára vállalta a bűnbak szerepét? 

Felmerült annak a lehetősége is, hogy Katalin „megsértődött” a sajtóra, amiért azok szétszedték a hibás kép miatt, ezért fordul el a képen. 

Azt is kérdezgetik, hogy miért nem végez jobb munkát Katalin hercegné és Vilmos herceg PR-csapata? A szakértők szerint Vilmos herceg a legutóbbi nyilvános beszédében kitérhetett volna a fotós bakira valahogy, jelezve, hogy minden rendben van a családban, de így csak a további találgatások szaporodnak. 

A rengeteg elmélet bizonyítja a legjobban, hogy a világ ki van éhezve a Katalin hercegnéről érkező hírekre. Az alábbi videóban összefoglalták az eddigi tudnivalókat.

Forrás: dailymail.co.uk                    Fotó: Getty Images