Elolvadunk Bradley Cooper és kislánya cukiskodásától

2024. április 11.
Bradley Cooper egyszerűen odáig van kislányáért! Legutóbb New Yorkban fotózták le őket, amint szívmelengető pillanatokat töltöttek együtt.
Elolvadunk Bradley Cooper és kislánya cukiskodásától

Bradley Cooper igazi álomapuka. Nem csak híres és tehetséges, de jól is néz ki, és hihetetlenül édes pillanatokat tud okozni a rajongóinak, amikor a kislánya társaságában lép utcára. Legutóbb éppen New Yorkban fotózták le őket a paparazzók, amint kézműves olasz fagylalttal kedveskedett a hétéves Lea De Seine-nek. A 49 éves színész-rendező ráadásul lánya apró unikornismintás termoszát szorongatta a kezében! Bradley egy klasszikus bomberdzsekit viselt és Nike Air Force 1 cipőt húzott, míg a kis Lea kapucnis esőkabátot viselt a piros-fehér kockás szoknyája és lila tornacipője fölött. A sztárról és kislányáról készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

„Egy pillanat alatt meghalnék a gyerekemért” – mondta kislányáról Bradley Cooper Dax Shepard Armchair Expert című podcastjában február 26-án. A kétszeres Grammy-díjas sztár és volt menyasszonya, Irina Shayk 2019-es válásuk óta közösen osztoznak Lea gyerekfelügyeleti jogán.

Miután szakítottak Bradley-vel, a 38 éves orosz modell Vito Schnabel műkereskedővel, Kanye Westtel, majd a hétszeres Super Bowl-bajnokkal, Tom Bradyvel bonyolódott romantikus kapcsolatba. Cooper pedig a nála sokkal fiatalabb 29 éves modellel, Gigi Hadiddal esett szerelembe. Gigi már szintén anyuka: volt párjától, Zayn Maliktól született gyereke, akivel hat évig alkottak egy párt. Ő korábban az ausztrál énekessel, Cody Simpsonnal, Joe Jonasszal és az Oscar-díjas Leonardo DiCaprióval járt.

Bradley Cooper egyébként idén rendezi harmadik nagyjátékfilmjét, az Is This Thing On?-t, amelyben Will Arnett-tel közösen fog szerepelni, de játszik majd Steven Spielberg új alkotásában is, amelyben a San Franciscó-i zsarut, Frank Bullitt-ot alakítja majd. A sztár legutóbbi filmjét, a Maestrót hét Oscarra, négy Golden Globe-ra, két SAG-díjra, hét BAFTA-díjra és nyolc Critics’ Choice Movie Awardra jelölték, de végül egyik elismerést sem vitte haza.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images