Kiakasztotta a netezőket Bradley Cooper bizarr gyereknevelési elve

2024. február 29.
Bradley Cooper megosztotta a nyilvánossággal bizarr gyereknevelési szokását, az internet népe pedig teljesen felháborodott.
Kiakasztotta a netezőket Bradley Cooper bizarr gyereknevelési elve

A sztárok szeretik időnként megosztani a nyilvánossággal legjobb szülői tanácsaikat. Így tett most Bradley Cooper is, aki az egyik bizarr gyereknevelési elvét árulta el egy interjúban. Kiderült, hogy a színész egyáltalán nem jön zavarba attól, ha meztelenkednie kell kislánya előtt.

Cooper azt mondta, hogy teljesen jól érzi magát, ha egy szál semmiben mászkál otthon, és az sem okoz gondot számára, ha a vécén ülve kell beszélgetnie a hatéves Leával, Irina Shaykkel közös kislányával. A Csillag születik sztárja azt mondta, hogy azért érzi magát jól meztelenül az otthonában, mert az apja is állandóan így mászkált a házban.

„Apám mindig meztelen volt” – mesélt emlékeiről Cooper az Armchair Expert podcast február 26-i epizódjában, miután a műsorvezető, Dax Shepard megjegyezte, hogy ő és felesége, Kristen Bell mindig meztelenkednek a házukban.

Bradley azt is hozzátette, hogy mindig nyitva tartja a fürdőszoba ajtaját. Ezt azonban nem a 2011-ben rákban elhunyt édesapjától tanulta: „Nem így nőttem fel. Egyáltalán. Nem hiszem, hogy valaha is láttam apámat a WC-n, amíg meg nem betegedett.”

A 49 éves színész azután vette fel ezt a szokást, hogy évekig kellett szűk helyeken élnie New Yorkban. Másképp pedig nehezen tudná csinálni, ugyanis kiderült, hogy Cooper otthonában egy helyiségben van a WC és a fürdőkád is.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images