Bradley Cooper büszkén feszített anyukája mellett az Oscar-gála vörös szőnyegén

2024. március 12.
Bradley Cooper élete egyik legfontosabb nőjét, az édesanyját vitte el magával a 2024-es Oscar-gálára.
oscar 2024 bradley cooper

Bradley Cooper egy igazán jó fiú.

A Maestro sztárja édesanyját, Gloria Campanót vitte magával a 2024-es Oscar-díjátadóra. Ez a dolog lassan hagyomány lesz Bradley Cooper és anyukája között, aki már a 2022-es Oscar-gálán is ott volt fiával. 

A 49 éves Bradley Cooper egy fekete Louis Vuitton öltönyt viselt az estén, világoskék gombokkal. Anyukája is a feketére szavazott, ruhájára szaténkabátot vett, amit egy bross díszített.

Bradley Coopert anyukája kísérte el a 2024-es Oscar-gálára

Bradley Coopert anyukája kísérte el a 2024-es Oscar-gálára

Bradley Cooper nemcsak lelki értelemben áll közeli kapcsolatban édesanyjával, hanem fizikailag is, hiszen együtt laknak. A színész 2011-ben vesztette el édesapját, Charlest, aki tüdőrákban halt meg. Halála előtt 5 hónappal Bradley Cooper magához költöztette szüleit Los Angeles-i házába. Az apuka halála nagyon megrázta az összetartó családot. A Csillag születik sztárja apja halála után is otthonában marasztalta édesanyját, akivel így együtt tudtak átvergődni a gyász legnehezebb szakaszán.

A Maestro című filmjével Oscarra jelölt Bradley Cooper egy interjúban kifejtette, hogy ne úgy képzeljük el az anyjával való együttélést, hogy ő lakik egyedül a nagy házában, az anyukája meg egy kis házikóban a telek másik végén. Gloria konkrétan a Bradley Cooper melletti szobában él, ami azért nagyon jó a színész szerint, mert így sokat tudnak együtt lógni, beszélgetnek, filmeket néznek és csak élvezik egymás társaságát.

Bradley Cooper és anyukája még egy Superbowlra készült reklámban is együtt szerepeltek. 

Forrás: people.com      Fotó: Getty Images