Megan Fox megmutatta smink nélküli arcát, de nem minden rajongója örült

2024. április 18.
Megan Fox smink nélküli szelfivel örvendeztette meg a követőit, de nem minden rajongója örült a képnek. Néhányan kiakadtak, mások viszont kiálltak mellette.
Megan Fox megmutatta smink nélküli arcát, de nem minden rajongója örült

Megan Fox tegnap egy smink nélküli fotót posztolt Instagram-oldalára. A Transformers sztárja éppen egy hajkezelés előtt tette közzé a tükör előtt készült szelfit, ugyanis szerette volna rendbe tenni kékre festett tincseit a Coachella után. Úgy tűnik, hogy az arca egyáltalán nincs kifestve, talán csak egy kis szájfény van az ajkain.

A színésznő viszont teljesen az őrületbe kergette a rajongóit a smink nélküli képpel, amin csupán egy fekete melltartót és egy piros kockás pizsamanadrágot visel. Megan Fox arca ugyanis az elmúlt években alaposan megváltozott, több szépészeti beavatkozáson is átesett, mióta világsztár lett belőle. 

A 37 éves színésznő fotója alá vegyes reakciók érkeztek:

„Ki ez?” – írta több rajongó, mire egy felhasználó így válaszolt: „Egy magabiztos nő, aki nem bújik el a smink mögé.”

„Szeretem ezt a képet. Ez olyan valóságos. Többre van szükségünk ebből!” – írta egy másik hozzászóló.

Volt olyan kommentelő is, aki Kim Kardashianhoz hasonlította Megan Foxot. „Azt hittem, hogy ez Kim” – írta egyikük, egy másik kommentelő pedig így fogalmazott: „Mi a fenéért hittem, hogy ez Kim Kardashian?”

Fox egyébként nem rejti véka alá, hogy több plasztikai műtéten is átesett az évek során. Márciusban arról beszélt a Call Her Daddy podcastban, hogy a második Transformers-film forgatása előtt megcsináltatta a melleit a szoptatás után. A húszas évei elején az orrát műttette meg és botoxoltatott is, de állítása szerint zsírleszívásra soha nem ment el.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images