Emma Stone nevet változtatna – Így kell hívni mostantól a színésznőt?

2024. április 26.
Emma Stone nevet változtatna. A színésznő azt szeretné, ha mostantól az igazi nevén szólítanák őt, ami nem sokban különbözik a művésznevétől.
Emma Stone nevet változtatna - Így kell hívni mostantól a színésznőt?

Van valami, amit biztosan sokan nem tudnak Emma Stone-ról: az Emma valójában csak művésznév. A színésznő nemrég megelégelte, hogy nem az igazi nevén szólítják, és kijelentette, szeretné, ha mostantól változna a helyzet. A La La Land és a Szegény párák 35 éves sztárja szerdán a Hollywood Reporternek adott interjút, amelyben elárulta az olvasóknak, hogy jobban szereti a születési nevét, mint a művésznevét.

Emma Stone azt mondta, hogy mostantól a születési nevét szeretné használni. „Szeretnék Emily lenni” – jelentette ki, miközben kollégája, Nathan Fielder mellett ült, akivel együtt játszanak a The Curse című sorozatban. A sztár korábban azért döntött az Emma megszólítás mellett, mert a SAG-AFTRA szakszervezet egy másik színésznője már felvette az Emily Stone nevet. Egyébként mielőtt híres lett, volt idő, hogy Stone nem bánta, hogy Emmának szólítják a Spice Girls-tag, Emma Lee Bunton, azaz Baby Spice iránti rajongása miatt.

„Aztán pár éve kiakadtam. Valamilyen oknál fogva azt gondoltam: nem tudom tovább csinálni. Csak szólítsatok Emilynek” – fogalmazott az Oscar-díjas színésznő, aki hozzátette, hogy kollégái, akiket ismer, mind a valódi keresztnevén szólítják, de van, aki „Em”-nek hívja őt, ami talán könnyebben megjegyezhető. Ha azonban egy rajongója Emmának hívná, nem javítaná ki őt.

Stone-t többen is dicsérték azért, amiért visszatért az igazi nevéhez. Az egyik rajongója azt írta X-re: „Jó, hogy Emily Stone megkéri a rajongóit, hogy az igazi nevén szólítsák! Szomorú, hogy a szakmájához egyedi név kellett.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images