Nádai Anikó és párja nem is lehetnének ennél szerelmesebbek

2024. május 02.
Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter továbbra is imádják egymást. Ezt a műsorvezető egy Instagramra feltöltött szerelmes képpel is bizonyította.
Nádai Anikó Dubai Valentin-nap

Nádai Anikó rendszeresen szokott posztolni a közösségi médiában a családjával közös utazásokról. Ezúttal egy olyan képet osztott meg  rajongóival, ami azonnal ellágyítaná bárki szívét: Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter a dubaji sivatagban látható, amint a műsorvezetőt a karjában tartja Péter, és szerelmesen néznek egymásra.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

A kép mellé Nádai Anikó nem írt szöveget, csak néhány szíves emojival és az örökkévalóság szimbólumával jelezte, hogy párjával továbbra is elválaszthatatlanok. A fotót imádták a műsorvezető követői, a poszt alatt egymás után sorakoznak a kommentelők által küldött szívecskék.

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter 2020-ban jöttek össze, egy Anikó számára nagyon nehéz életszakasz kellős közepén. Péterrel való megismerkedése előtt vesztette el édesanyját, majd megoperálták méhnyakrák miatt, és akkoriban teljesen reményvesztettnek érezte magát. A férfi abban az időben vált el Weisz Fannitól, így az ő élete sem volt teljesen gondtalan. De a dolgok jóra fordultak, Nádai Anikó és Péter kapcsolata azóta csak tovább erősödött, és 2022-ben megszületett a közös gyermekük, Alex is. 

Nádai Anikónak a kis Alex mellett van még egy fia, Patrik, aki 2015-ben született. Anikó – amennyire csak tudja – próbálja védeni a gyerekei személyiségjogait, ezért ha posztol is róluk a közösségi oldalra, arra mindig ügyel, hogy a fiúk arca ne legyen felismerhető a képeken.

Fotó: Central Archiv