Sarolta hercegnő 9 éves lett – friss fotóján kiköpött édesapja!

2024. május 02.
Katalin walesi hercegné ismét elbűvölő képet posztolt kislányáról, Sarolta hercegnőről a 9. szülinapja alkalmából!
Sarolta hercegnő születésnapja

Már 9 éve, hogy 2015. május 2-án Vilmos walesi herceg és Katalin hercegné kisétált a St. Mary kórházból Londonban a kis Sarolta hercegnővel a kezükben! A csecsemő azóta nagyra nőtt, és ezt egy újabb képpel ünnepelték a büszke szülők, amit az Instagramon hoztak nyilvánosságra.

Szokásuk szerint ezen a nagy napon egy olyan képet posztoltak Sarolta hercegnőről, amit maga Katalin hercegné készített. A képen Sarolta hercegnő boldogan mosolyog, miközben egy korláthoz támaszkodva a kertjükben áll, és virágok veszik körül. A szép hosszúra nőtt sötétszőke haja és aranyos öltözete (egy piros kardigán és sötétkék felső) mellett nem lehet nem észrevenni, hogy Sarolta hercegnő jobban hasonlít Vilmos walesi hercegre, mint valaha!

Az Instagram-poszt alatt a királyi család trónörököse és felesége boldog szülinapot kívántak kislányuknak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

 

Az idei Photoshop-dráma után nem lehetett biztosra venni, hogy Katalin hercegné a hagyományhoz hűen posztolni fog saját maga által készített képeket a gyerekeiről szülinapjuk alkalmából. Elmúltak a kételyek, amikor a 6 éves fiáról, Lajos hercegről ismételten ő készítette a hivatalos szülinapi fényképet április 23-án. Ezután néhány nappal nem maradhatott el Sarolta portréja sem!

A kép alá Millie Pilkington is kommentelt: „Boldog szülinapot, drága Sarolta hercegnő! Anyukád tehetségének hála, gyönyörű kép készült rólad” – írta a fotográfus, akit a brit királyi család gyakran bíz meg a családi fényképek készítésével.

Forrás: Marie Claire, Szerző: Gabányi Kinga, gyakornok, Fotó: Getty Images