Megható titkos eleme van Sarolta hercegnő legújabb fotójának

2024. május 03.
Sarolta hercegnő legfrissebb szülinapi fotóját anyukája, Katalin hercegné készítette, aki titkos üzenetet rejtett el a kompozícióban.
Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

Sarolta hercegnő 9 éves lett, így Katalin hercegné a tőle megszokott módon elkészítette lánya születésnapi portréját. A képeken a kis hercegnő magabiztosan mosolyog a kamerába hosszú, szőke hajával, egyszerű farmerszoknyában és kardigánban.

Azonban a Sarolta mellett látható halvány rózsaszín virágok valószínűleg nem véletlenül kerültek rá a fotóra. A növény ugyanis nem más, mint egy „Clematis Elizabeth”, magyarul halvány rózsaszín klemátisz, ami az egyik legelső növény volt, amit a néhai II. Erzsébet királynő után neveztek el. Így csempészett bele Katalin hercegné, Sarolta édesanyja a dédnagymamának szóló megemlékezést is a szülinapi képbe.

A 9 éves Sarolta hercegnő fotóját egyenesen a hercegi pár Instagram-oldalán osztották meg, szemben az eddig megszokott menetrenddel. Mostanáig Katalin hercegné és Vilmos herceg először mindig a sajtó munkatársainak küldték el a családi fényképeiket az események – mint például születésnap előtt –, és csak a sajtóbeli publikálás másnapján kerültek ki a képek az Instagramra.

Azonban először Lajos herceg, majd most Sarolta hercegnő fotója sem került ki külön a sajtó munkatársaihoz. Ennek szakértők szerint az lehet az oka, hogy Katalin hercegné betegségére való tekintettel a pár türelmet kért a sajtó munkatársaitól és tartják is velük a távolságot.

Mindenesetre Katalin hercegné korábbi interjúkban elárulta, hogy három gyermeke közül lánya, Sarolta hercegnő a „legtüzesebb” és általában ő szokott főnökösködni a fiúk felett is.

Sarolta hercegnő testvéreivel

Sarolta hercegnő testvéreivel

Forrás: mirror.co.uk          Fotó: Getty Images