Vilmos herceg megható szavakkal tért vissza Katalin hercegné fájdalmas bejelentése után

2024. április 19.
Vilmos herceg hosszú kihagyás után visszatért nemesi feladataihoz és újra nyilvános eseményen jelent meg: itt zajlott le a megható beszélgetés közte és egy önkéntes között.
Vilmos először jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné bejelentése óta

Ahogyan mi is megírtuk, Vilmos herceget hosszú idő után újra nyilvános protokolleseményen lehetett látni, ezzel pedig visszatért nemesi feladataihoz: a trónörökös egy ételadományozással foglalkozó szervezet eseményén vett részt. A Mirror testbeszédszakértője, Judi James szerint Vilmos hercegen nagyon is látszik, hogy nehéz időszakot él meg, jóval érzékenyebbnek és törékenyebbnek tűnik, mint egyébként. Vilmos herceg azóta nem állt a nyilvánosság elé, hogy felesége, Katalin hercegné bejelentette, rákbetegséggel küzd, amivel pontot tett az elhúzódó találgatások és összeesküvés-elméletek végére. 

Bár az eseményen Vilmos herceg igyekezett jókedvűnek és barátságosnak tűnni, nehéz volna letagadnia, hogy aggódik Katalin hercegnéért és három gyerekükért. Valódi érzései aztán ki is buktak belőle, amikor a programban részt vevő egyik önkéntessel beszélgetett.

Vilmos herceg megható szavai

A 71 éves Rachel Candappa egy jobbulást kívánó lapot nyújtott át Vilmos hercegnek az eseményen, akit láthatólag mélyen megérintett a gesztus. A trónörökös megköszönte az önkéntes kedvességét, majd Candappa még azt kérte Vilmos hercegtől, hogy vigyázzon a feleségére. Ekkor Vilmos herceg az idős nő vállára helyezte a kezét és megrendülve azt felelte, „Vigyázni fogok”. James szerint a walesi herceg egyértelműen meghatódott a kedvességtől, ami jól mutatja, hogy érzelmileg mennyire turbulens időszakot él. 

A királyi család egy ideje nem adott semmiféle tájékoztatást Katalin hercegné állapotának alakulásáról, és maga a hercegné is magánélete tiszteletben tartását kérte annak idején, de Vilmos herceg viselkedése alapján nagyon úgy tűnik, hogy még nem dőlhet hátra a család.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images