Vilmos herceg megtörte a csendet – először szólalt meg Katalin hercegné bejelentése óta

2024. április 11.
Katalin hercegné rákbetegsége miatt az öttagú család igyekszik minél több időt együtt tölteni, éppen ezért Vilmos vélhetően április végén fog visszatérni királyi feladataihoz. A walesi herceg most először szólalt meg felesége bejelentése óta.
Vilmos herceg megtörte a csendet

Katalin hercegné néhány héttel ezelőtt fedte fel rákbetegségét, azóta pedig a család igyekszik minél több időt együtt tölteni. A walesi hercegnek és hercegnének nyomós oka volt arra, hogy eddig vártak Katalin hercegné egészségügyi állapotának nyilvánosságra hozatalával. A bejelentésre a tavaszi szünetben került sor, amikor a gyerekek éppen nem az iskolában töltötték idejüket. Így György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg majd csak április végén tér vissza az iskolapadba. Vilmos herceg és a gyerekek egyaránt megható módon támogatják Katalin hercegnét, így nem csoda, hogy az együtt töltött értékes idő alatt egyikük sem nyilatkozott. Az információk alapján Vilmos herceg egészen addig nem tér vissza a királyi feladataihoz, ameddig a gyerekek nem kezdik el újra az iskolát. 

A walesi herceg azonban megtörte a csendet, ugyanis most először szólalt meg Katalin hercegné bejelentése után. Vilmos a közösségi médiában, az egykori Twitteren reagált egy hírre, ugyanis Rachel Daly, az angol női válogatott labdarúgó bejelentette, hogy visszavonul a nemzetközi futballtól. 

A labdarúgó a közösségi médiában jelentette be döntését. Vilmos, aki egyben a Labdarúgó Szövetség elnöke és a Villa csapatának nagy szurkolója, megosztotta a bejegyzést, majd a következőt írta: 

„Köszönjük a sok felejthetetlen teljesítményt, és még sok gólt kívánok a Villának!” – írta. A bejegyzés Vilmos kezdőbetűjével végződött, ezzel is jelezve, hogy a walesi herceg személyes posztja volt. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images