Iszak Eszter anyák napi fotón mutatta meg, milyen nagy már a babapocakja

2024. május 06.
Iszak Eszter anyák napi fotósorozattal mutatta meg gömbölyödő babapocakját. A várandós műsorvezető már nagyon várja a pici érkezését.
Iszak Eszti dögös bikiniben élvezi a napsütést Horvátországban

Iszak Eszter és Gyurta Dániel egy ultrahangfotóval jelentették be február közepén, hogy első gyermeküket várják. A műsorvezető ezután sokáig nem mutatta meg, hogyan gömbölyödik a pocakja, két héttel ezelőtt viszont mégis posztolt egy képet, ahol először tudatta a követőivel, hogyan cseperedik a baba, akit a szíve alatt hord. „Pár hónapja már nehézséget okoz, hogy mit vegyek fel, főleg, hogy a nadrágjaim egy részétől el kell búcsúznom” – írta a posztjához Eszter, aki úgy döntött, hogy mivel számára is nehézséget okoz kitalálni, hogyan öltözzön stílusosan várandóssága alatt, mostantól divattippekkel látja majd el a többi kismamát, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

A várandós modell-műsorvezető a tegnapi anyák napja alkalmából pedig egy újabb csodálatos képpel örvendeztette meg követőit. Ezúttal egy mesés, tavaszi hangulatú képsorozatot posztolt Instagram-oldalára, amin megmutatta, hogy milyen nagyra nőtt már a babapocakja. Iszak Eszter idén még babával a hasában ünnepelte az anyák napját, de egy év múlva ilyenkor már első gyermekével a karjaiban fogja megélni az ünnepet. „Az idei anyák napja (még csak egy picit, de) más. Ahogy Niki barátnőm fogalmazott, a 0. anyák napjám. Egyelőre el sem tudom képzelni, jövőre hogyan fogom/fogjuk tölteni ezt a napot, de nagyon izgatottan várom” – fogalmazott bejegyzésében a műsorvezető, aki nemrég őszintén mesélt a terhesség miatt megváltozott testéről.

„A napokban keresgéltem a régebbi képeim között valamit, és belefutottam ezekbe, amik tavaly novemberben készültek (nem sokkal később már hárman voltunk) és több dolog is eszembe jutott róluk. Többek között az, hogy milyen elképesztően érdekes a női test, hogy pár hónap leforgása alatt teljesen át tud alakulni annak érdekében, hogy létrehozzon egy új életet” – írta Eszter a közösségi oldalán, a bejegyzéshez pedig pár képet is mellékelt:

Forrás: Instagram