Hatalmas gyémánttal jegyezték el a Bridgerton sorozat sztárját

2024. május 08.
A Bridgerton sorozat sztárja, Phoebe Dynevor a Met-gála vörös szőnyegén villantotta meg grandiózus eljegyzési gyűrűjét.
bridgerton-masodik-evad

Most már hivatalos: a Bridgerton sztárja, Phoebe Dynevor elkelt!

A brit színésznő hamarosan összeházasodik szerelmével, Cameron Fuller producerrel és színésszel. A Bridgerton sorozat Daphneja a hétfőn megrendezett Met-gála vörös szőnyegén mutatta be lenyűgöző gyémánt eljegyzési gyűrűjét. De amellett, hogy a Met-gála vörös szőnyegén debütált új gyűrűjével, Phoebe Dynevor egy másik nagy mérföldkövet is megünnepelt: ő lett az első sztár, aki Victoria Beckham ruháját viselte a divat legfontosabb éves eseményén. 

Eljegyezték a Bridgerton színésznőjét, Phoebe Dynevort

Eljegyezték a Bridgerton színésznőjét, Phoebe Dynevort

Phoebe Dynevor korábban Pete Davidson barátnője volt, és először 2023 elején indultak el a pletykák, hogy lehet valami közte és Cameron Fuller között. A pár azóta is visszafogottan éli mindennapjait, mindössze néhány alkalommal jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. A szerelmüket akkor tették publikussá, amikor tavaly nyáron együtt vettek részt Wimbledonban a tenisztornán. 

A Bridgerton színésznőjének eljegyzési gyűrűje

A Bridgerton színésznőjének eljegyzési gyűrűje

Phoebe Dynevor nevét akkor ismerte meg a világ, amikor a Bridgerton első évadában megkapta a főszerepet, és Daphne Bridgerton bőrébe bújhatott. A Bridgerton-rajongók óriási csalódással vették tudomásul, amikor kiderült, hogy Regé-Jean Page után a sorozatbeli felesége, Phoebe Dynevor sem lesz benne a következő szériában. Maga a színésznő kotyogta el a Screen Rantnek adott interjújában, hogy a következő évadot ő már csak mint néző fogja követni. 

A színésznőt legközelebb a hamarosan mozikba kerülő Inheritance című filmben láthatjuk, míg a Bridgerton 3. évadának premierjére már csak néhány napot kell várni.

Forrás: E News Fotó: Getty Images, Imdb