Kiderült, mi Harry herceg karkötőjének titkos jelentése

2024. május 09.
Harry herceget gyakran látni a nyilvánosság előtt, valami viszont soha nem változott rajta az elmúlt 20 évben: a karkötője, aminek kiderült a titkos jelentése.
Kiderült, mi Harry herceg karkötőjének titkos jelentése

Harry herceg gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt, de egy valami soha nem változik rajta: kedvenc karkötője mindig a csuklóján lóg. Most, hogy a trónörökös öccse visszatért az Egyesült Királyságba, mindenki arról beszél, hogy vajon milyen jelentést hordozhat az ikonikus ékszer, amit Meghan Markle nélkül töltött utazásán is visel.

Sussex hercege egy különleges istentiszteleten vett részt Londonban az Invictus Games 10 éves évfordulója alkalmából, ahol tengerész-zakót és katonai kitüntetéseit viselte, amint integetett az összegyűlt tömegnek. De volt rajta még valami, amit kiszúrtak a rajongók: Harry herceg már több mint 20 éve viseli a kezén a zöld gyöngyökkel díszített karkötőt, és akkor sem vette le, amikor szerda este megérkezett a Szent Pál-székesegyházba.

Nagyon ritkán hagyja otthon az ékszert, amely minden bizonnyal édesanyjához, Diana hercegnőhöz fűződő kapcsolatára emlékezteti. 2001-ben látták rajta először, amikor együtt szurkolt bátyjával, Vilmos herceggel a csapattársaiknak egy jótékonysági pólómérkőzésen, és a trónörökös csuklóját is egy hasonló karperec díszítette.

Úgy tudni, hogy Harry 1997-ben, nem sokkal édesanyja halála után kapta a karkötőjét egy afrikai úton, nem sokkal azután, hogy a walesi hercegnő az év augusztusában autóbalesetben elhunyt Párizsban. Amikor randevúzni kezdett feleségével, egymáshoz illő kék, gyöngyös karkötőket viseltek – így robbantak ki a pletykák a kapcsolatukról, mielőtt nyilvánosságra hozták volna a románcukat.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images