Harry herceget óriási mosollyal az arcán fotózták le Londonban

2024. május 08.
Harry herceg három hónap után ismét Londonban tartózkodik, és a róla készült friss képek alapján kifejezetten jó a hangulata.
Harry herceg Londonban

A herceg ezúttal azért utazott Angliába, hogy megünnepelje az általa alapított sportrendezvény, az Invictus Játékok 10. évfordulóját. Harry herceg már tegnap óta Londonban tartózkodik, és részt is vett egy kerekasztal-beszélgetésen. Az eseményen készült képek alapján a herceg kifejezetten jó hangulatban van, annak ellenére is, hogy nem minden alakult a tervei szerint.

Harry herceg megérkezett Londonba

Harry herceg megérkezett Londonba

Az elmúlt hetekben rengeteg spekuláció látott napvilágot arról, hogy Harry herceg az Egyesült Királyságban töltött ideje alatt vajon újra találkozni fog-e édesapjával és bátyjával. Most már hivatalosan is megerősítették, hogy Károly király nem kíván találkozni a fiával. „Hiába reménykedett benne a herceg, most már biztosnak tűnik, hogy Harrynek nem lesz alkalma találkozni az édesapjával, Károly királlyal, miközben a héten az Egyesült Királyságban tartózkodik” – erősítette meg a hírt Harry herceg szóvivője.

Harry herceget óriási mosollyal az arcán fotózták le Londonban

Harry herceget óriási mosollyal az arcán fotózták le Londonban

Nagyon valószínű, hogy Vilmos herceggel sem most fogják rendezni a kapcsolatukat, a hírek szerint ugyanis sem Vilmos, sem Katalin nem kíván találkozni a herceggel, egy rendkívül egyszerű okból kifolyólag: Harry elvesztette a bizalmukat.

A pár egyik állítólagos barátja a Daily Beastnek nyilatkozott: „Mindkét fél világosan megérti egymás álláspontját. Vilmos herceg és Katalin teljesen elárulva érezte magát Harry herceg memoárja miatt. Nem beszélnek Harryvel és Meghannal, és biztosan nem akkor fognak közeledni feléjük, amikor Katalin a legsebezhetőbb helyzetben van.”

Bár Harry herceg felesége, Meghan Markle nem tartott férjével, úgy tudni, a hét vége felé csatlakozni fog hozzá, és együtt utaznak majd tovább.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images