Komoly oka van annak, hogy Vilmos herceg nem akar találkozni a hazalátogató Harryvel

2024. május 07.
Harry herceg szerdán Londonban fog nyilvánosan megjelenni, miután visszarepült az Egyesült Királyságba – de bátyja, Vilmos herceg állítólag egy fontos okból kifolyólag nem kíván találkozni vele.
Vilmos herceg Harry utazás

Harry herceg az Invictus Játékok 10. évfordulójára érkezik vissza Nagy-Britanniába a holnapi napon. Tekintettel a királyi családdal való megromlott kapcsolatára, a herceg valószínűleg nem teljesen nyugodt az utazással kapcsolatban. 

Az elmúlt hetekben rengeteg spekuláció látott napvilágot arról, hogy Harry herceg az Egyesült Királyságban töltött ideje alatt vajon újra találkozni fog-e a bátyjával, Vilmos herceggel, illetve sógornőjével, Katalin hercegnével. Úgy tűnik, ez a kérdés már eldőlt – és nem Harryn múlt. Vilmos és Katalin állítólag nem kíván találkozni a herceggel, egy rendkívül egyszerű okból kifolyólag: Harry elvesztette a bizalmukat.

A pár egyik állítólagos barátja a Daily Beastnek nyilatkozott: „Mindkét fél világosan megérti egymás álláspontját. Vilmos herceg és Katalin teljesen elárulva érezte magát Harry herceg memoárja miatt. Nem beszélnek Harryvel és Meghannal, és biztosan nem akkor fognak közeledni feléjük, amikor Katalin a legsebezhetőbb helyzetben van.”

Vilmos herceg nem akar találkozni a hazalátogató Harry herceggel

Vilmos herceg nem akar találkozni a hazalátogató Harry herceggel

Eközben egy bennfentes a Mirror királyi szerkesztőjének, Russel Myersnek nyilatkozott: „A kapcsolatuk továbbra is rendkívül rossz. Harry négyszemközt kifejezte, hogy szeretne leülni a bátyjával, de ennek most nincs itt az ideje.”

Egy másik bennfentes azt állította, hogy a testvéreknek nem sikerült áttörést elérni a feszült viszonyukban – annak ellenére sem, hogy Harry herceg és Meghan jókívánságokat küldött a rákkal diagnosztizált Katalin hercegnének. „Egy ilyen üzenet nem oszt, nem szoroz. Vilmos és Katalin elfogadták a helyzetet és továbbléptek” – mondták a Daily Beastnek.

Fotó: Getty Images Forrás: Mirror