Pedro Pascal és Dakota Johnson csókjától izzik az internet

2024. május 09.
Pedro Pascal és Dakota Johnson jelenleg a Materialist című filmet forgatják, amelynek köszönhetően kénytelenek voltak közel kerülni egymáshoz. A forgatáson elcsattant csókról pedig fotó is készült.
Pedro Pascal és Dakota Johnson csókja

Kétségtelen, hogy a The Last Of Us megjelenése óta az egész világ Pedro Pascal-lázban ég, habár a színész korábban már számos népszerű filmben és sorozatban szerepelt. Ilyen volt például a Mandalorian, a Trónok harca vagy a Narcos. A színész szinte az egész világ szívébe belopta magát, azonban úgy tűnik, hogy Pedro talán A szürke ötven árnyalata sztárjának szívét is elnyerheti. 

Pedro Pascalt és Dakota Johnsont új filmjük, a Materialist forgatásán kapták lencsevégre. A képeken jól látható, ahogy a színésznő gyengéden megfogja Pedro nyakát, majd óvatosan magához húzza, hogy megcsókolhassa. A színész kezét Dakota dereka köré fűzte, majd viszonozta a csókot. Nem sokkal később a film forgatása közben a páros boldogan megölelte egymást. Habár Pedro Pascal és Dakota Johnson csak a filmvásznon alakít egy párt, nem lehet nem észrevenni, hogy milyen jól is mutatnak egymás mellett. 

Pedro Pascal és Dakota Johnson csókja

Pedro Pascal és Dakota Johnson csókja

A színésznő a forgatáson egy bő szárú farmert viselt, amelyhez egy hosszú bőrkabátot társított. A bőrkabáthoz pedig egy hozzá illő táska is párosult. Dakota egyik kezén egy csillogó gyűrűt viselt, azonban továbbra sem tudunk következtetéseket levonni, így csak találgatni tudunk a film kimenetelével kapcsolatban. Hogy miért? A film leírásában azt olvashatjuk, hogy a főszereplő egy szerelmi háromszögbe bonyolódik, a harmadik félt pedig nem más fogja alakítani, mint Chris Evans.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images