Nem várt fordulat: Angelina Jolie eltiltotta a gyerekeket Brad Pitt-től

2024. május 10.
Angelina Jolie és Brad Pitt válása óta folyamatosan hangos a sajtó a botrányaiktól. Még nem csitult el az előző sem, és egy újabb van készülőben.
Brad Pitt és Angelina Jolie

Angelina Jolie állítólag arra biztatta a gyerekeit, hogy „kerüljék” az apjukkal, Brad Pittel való találkozást – állítja egy biztonsági őr, aki a házaspárnak dolgozott.

Brad Pitt ügyvédei benyújtották a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz a biztonsági cégük tulajdonosának, Tony Webbnek a nyilatkozatát, aki a 48 éves Angelina Jolie-nál dolgozott 2000 és 2020 között, és azt állítja, hogy a színésznő kirúgta, de jelenleg is a 60 éves Bradnek dolgozik.

Webb 12 oldalas nyilatkozatában elmesélte, hogy megkereste egy Michael Vieira nevű férfi, aki az Oscar-díjas színésznőnek dolgozik, és megpróbálta rávenni, hogy beszélje le azt a két testőrt a tanúskodásról, akik Webb cégén keresztül Angelina Jolie-nak dolgoztak. Ám a gyermekfelügyeleti csatározás közepette a gyerekek fele már nagykorú lett: Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (17), valamint a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne.

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt. (Fotó: Getty Images)

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt. 

A biztonsági cég tulajdonosa, Webb elmagyarázta Vieirának, hogy nem tehet semmit az ügyben, mivel a testőrök független vállalkozók és nem alkalmazottak. Mire Vieira arra emlékeztette Webbet, hogy a testőrök titoktartási megállapodást kötöttek Angelina Jolie-val, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyniuk, mert ha megteszik, és tanúskodnak, a Demóna színésznője be fogja perelni őket. Az egyik testőr, Ross Foster azt mondta, hogy mindettől függetlenül tanúskodni fog, ha bírósági idézést kap.

 „Amikor Mr. Foster ezt elmondta nekem, azt is kijelentette, hogy ha megkérdezik, tanúskodni fog azokról a kijelentésekről, amiket Ms. Angelina Jolie a gyerekeknek tett, és amikkel arra buzdította őket, hogy ne találkozzanak Mr. Brad Pitt-tel a látogatások alkalmával” – nyilatkozta Tony Webb.

Forrás: People.com, Fotó: Getty Images