Egymásba szeretett a Bridgerton két főszereplője – már a vörös szőnyegen is felvállalták egymást

2024. május 21.
Két év várakozás után a világ ismét Bridgerton-lázban ég. A pajzán jelenetekkel megfűszerezett kosztümös sorozat középpontjában a szerelem áll – talán ezért is olyan izgalmas megtudni, hogy két főszereplő a való életben is egymásra talált.
Bridgerton szereplők szerelem

Bár a Benedict Bridgertont játszó Luke Thompson a sorozatban még nem kapta meg a saját love storyját, a való életben már eltalálta Ámor nyila – a színész az egyik sorozatbeli munkatársába szeretett bele.

Luke Thompson a Birdgerton sorozatban a második legidősebb fiút játssza, aki megmenekül ugyan a bátyja, Anthony vállára nehezedő felelősségtől, de a magánélete az első három évadban kifejezetten zűrzavarosnak tűnik. A való életben azonban sokkal szerencsésebb a szerelemben: a Benedictet játszó színész a hírek szerint boldog párkapcsolatban él a Bridgerton egy szereplőjével – nem mással, mint az egyik Featherington nővérrel.

A Benedict Bridgertont játszó színész beleszeretett szereplőtársába

A Benedict Bridgertont játszó színész beleszeretett szereplőtársába

A színész a Philipa Featheringtont játszó Harriet Cainsbe szeretett bele. A 35 éves Thomposon és a 30 éves Chains idén januárban debütáltak egy párként a Vanity Fair vörös szőnyegén. A róluk készült képek alapján dúl köztük a szerelem! Kár, hogy a Bridgerton sorozatban a karaktereik szinte alig érintkeznek egymással. 

Dúl a szerelem a Bridgerton szereplői között

Dúl a szerelem a Bridgerton szereplői között

Bridgerton harmadik évadának eredetileg 2023 tavaszán kellett volna érkeznie, a premierre azonban több mint egy év csúszással került sor. A csúszás oka egészen meglepő: a sorozat alkotójának, Shonda Rhimesnak eleinte nem nyerte el a tetszését a produkció egyik fő történetszála.

Az információk szerint Rhimes azért nem volt elégedett a Bridgerton harmadik évadának cselekményszálának egyes részeivel, mert azok nagyon komorra sikerültek. „Vannak olyan elemek, amelyekkel Shonda egyszerűen nem elégedett, ezért változtatni akar rajtuk. Néhány rész nagyon sötét lett – nyilatkozta az ügyben egy forrás, majd hozzátette: – Több vidámságot kellett belevinnünk, amihez változtatásokra volt szükség, ez pedig természetesen késéssel jár. Egy dolog azonban biztos, a produkciós csapat azt szeretné, ha a Bridgerton-rajongók ezt az évadot is legalább ugyanannyira élveznék, mint a korábbiakat.”

Forrás: Mirros Fotó: Getty Images, Imdb