Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi titokban összeházasodtak

2024. május 25.
Szűk körben és meghitt körülmények között házasodott össze Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. Az egy éve jegyben járó pár fiatal koruk ellenére teljesen biztosak a szerelmükben.
Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi összeházasodtak

Az alig 20 éves színésznő, a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown és párja Jon Bon Jovi 22 éves fia, Jake egy évvel ezelőtt jelentették be az Instagramon, hogy eljegyezték egymást. Bár a rajongóktól rengeteg kritikát kaptak, hogy túl fiatalok még elkötelezni magukat, úgy tűnik, hogy teljesen komolyan gondolták az eljegyzést.

Millie Bobby Brown megházasodott

A bulvársajtó szerint a napokban titokban, egy meghitt szertartáson mondták ki egymásnak a boldogító igent. A beszámolók szerint a nagy napot Amerikában tartották tényleg szűk körben. Egy barát azt is elárulta, hogy az eseményen csak a szűk család volt jelen.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi összeházasodtak

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi márciusban New Yorkban

Millie Bobby Brown és Jake Hamptonban tűnt fel az esküvő utáni napokban, ahol már mindketten jegygyűrűt viseltek. (A képeket ITT tudod megnézni.) 

Millie és Jake az Instagramon ismerkedtek meg, mielőtt 2021-ben randizni kezdtek. A színésznő elmondta, rögtön tudta, hogy Jake az „igazi”. „Amint elkezdtünk beszélni, azonnal tudtam, hogy hatalmas részét fogja képezni az életemnek. Odarohantam anyukámhoz, és azt mondtam: »Nagyon, nagyon tetszik nekem! Miután találkoztunk, tudtuk, hogy a másikat mindig magunk mellett akarjuk tudni«” – mondta a lány a The Sunday Timesnak.

Kicsoda Millie Bobby Brown férje?

Jake Bongiovi az énekes Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea Hurley harmadik gyermeke. Egy nővére, egy bátyja és egy öccse van, jelenleg pedig a Syracuse Egyetem hallgatója New Yorkban. Gyermekkora óta szenvedélye az amerikai foci, az egyetemi csapatnak is tagja. A sporton kívül a politika is érdekli, apjához hasonlóan ő maga is a Demokrata Párt támogatója. A páros Instagramon kezdett beszélgetni egymással, lassan induló barátságukból később párkapcsolat lett. A színésznő tavaly már Jake-kel ment el a Stranger Things legutóbbi évadának premierjére, pár nappal ezelőtt pedig bejelentették az eljegyzésüket.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images