Brad Pitt újabb gyereke tagadta meg híres apja nevét

2024. május 27.
Zahara után Brad Pitt és Angelina Jolie egy másik gyereke is megvált híres apja vezetéknevétől. Úgy tűnik, a színész kapcsolata csak nem akar rendeződni a gyerekeivel.
Brad Pitt gyereke

Angelina Jolie és lánya, Vivienne – aki az exférjétől, Brad Pitt-től született – nemrég együtt debütáltak a The Outsiders című musicalben. Mint most kiderült, a 15 éves Vivienne Jolie-Pitt megvált apja vezetéknevétől, és a műsorfüzetben egyszerűen Vivienne Jolie-ként szerepel.

Nem tudni, hogy Vivienne Jolie-Pitt vajon hivatalosan is nevet szeretne-e változtatni. 

A lépés azután történt, hogy a múlt héten Angelina Jolie-t egy bíró arra kötelezte, hogy a következő egy hónapon belül be kell mutatnia „minden olyan, birtokában, őrizetében vagy ellenőrzése alatt lévő, nem bizalmas dokumentumot”, amit a jogi csatározás során Brad Pitt kért tőle. 

Brad Pitt és gyereke, Vivienne

Brad Pitt és gyereke, Vivienne

Hasonló lépésre szánta el magát nemrég Brad Pitt és Angelina Jolie idősebbik, örökbe fogadott lánya is, Zahara. Amikor tavaly novemberben felvették a Spelman College AKA diákszövetségébe, a 19 éves diáklány Zahara Marley Jolie-ként mutatkozott be a társainak. 

Brad Pitt-től a fia, a 20 éves Pax is eltávolodott, aki egy „világklasszis seggfejnek” és „aljas embernek” nevezte őt egy instagramos kirohanásban, amelyet a Daily Mail hozott nyilvánosságra.

A hírek szerint csak egyetlen Jolie-Pitt gyerek van, aki még mindig kitart Brad Pitt mellett: a pár legidősebb, vér szerinti gyereke, Shiloh nemrég apjához szeretett volna költözni. Nem tudni, hogy végül miért nem valósult meg az apa-lánya összeköltözés.

Angelina Jolie és Brad Pitt több mint hét évvel ezelőtt váltak el, de az exek azóta sem tudtak megegyezni a gyerekek felügyeleti jogában és a közös üzleti ügyeikben.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images