Brad Pitt újabb fontos csatát nyert meg Angelina Jolie ellen a bíróságon

2024. május 23.
Már hosszú évek óta vívják a harcot az Oscar-díjas színészek a francia borpincészetért, ám a legújabb bírói döntés Brad Pittnek kedvezett Angelina Jolie-val szemben.
Brad Pitt újabb fontos csatát nyert meg Angelina Jolie ellen a bíróságon

Még korai lenne pezsgőt bontani, de a legutóbbi alkalommal Brad Pitt aratott győzelmet az exével, Angelina Jolie-val szemben, az 500 millió dolláros pincészet, a Château Miraval borászatuk miatt folytatott jogi csatában. A Demóna sztárjának át kell adnia az elmúlt nyolc évben aláírt összes titoktartási dokumentumot Brad Pittnek.

Brad Pitt megkapja a bíróságon, amit kért Angelina Jolie-tól

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság bírója úgy döntött, hogy Angelina Jolie-nak a következő egy hónapon belül be kell mutatnia „minden olyan, birtokában, őrizetében vagy ellenőrzése alatt lévő, nem bizalmas dokumentumot”, amit a jogi csatározás során Brad Pitt kért tőle. 

Brad Pitt ügyvédei még áprilisban nyújtották be azokat az iratokat, amelyben arra kérték Angelina Jolie-t, hogy mutassa be a titoktartási szerződéseket. Akkor még Angelina Jolie megpróbálta elérni, hogy a kérést elutasítsák, és „drágának”, „pazarlónak”, „ésszerűtlennek”, valamint „visszaélésnek” nevezve a kérést. Továbbá Angelina Jolie ügyvédei azzal érveltek, hogy az általa aláírt egyéb titoktartási szerződések átadása más felek magánéletének megsértését jelentené.

A bírósági iratok szerint a dokumentumokban feltehetően a hollywoodi munkaadókkal, márkákkal és alkalmazottakkal kötött titoktartási szerződések szerepelnek, amelyek Angelina Jolie harmadik feleknek fizetett kompenzációját tartalmazhatják.

Hosszú évek óta csatározik Brad Pitt és Angelina Jolie a borpincészetért

Hosszú évek óta csatározik Brad Pitt és Angelina Jolie a borpincészetért

Ezenkívül a bírói végzésben az is áll, hogy Angelina Jolie-nak be kell nyújtania egy listát kell minden olyan dokumentumról, amit ő az ügyben fontosnak tart, hogy Brad Pitt csapata kiértékelhesse azokat.

Egy forrás úgy értelmezte a legfrissebb ítéletet, mint Brad Pitt legújabb győzelmét, ami előfutára lehet annak, hogy meg is nyerje a pert. Ám Angelina Jolie ügyvédje, Paul Murphy ezt egyáltalán nem tartja győzelemnek, és saját bevallása szerint boldogan átadják a kért dokumentumokat, mivel számukra is fontos az átláthatóság, és mert Angelina alig várja ennek a pernek a végét, amik megtépázzák a családja életét és akadályozzák a gyógyulási, valamint továbblépési lehetőségüket. Ugyanakkor egy Angelina Jolie-hoz közel álló forrás azt mondta, hogy a titoktartási szerződések „soha nem látnak napvilágot a tárgyaláson”.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images