Palvin Barbi egy apró nadrágban villantotta meg hosszú lábait

2024. május 23.
Már javában zajlik a cannes-i filmfesztivál, amelyhez idén a magyar szupermodell, Palvin Barbi is csatlakozott. Barbit egy elegáns, azonban annál szexibb összeállításban kapták lencsevégre.
Palvin Barbi megvillantotta hosszú lábait

Kétségtelen, hogy az utóbbi időben a magyar szupermodell, Palvin Barbi csak úgy ragyog. Ezt remekül szemlélteti a cannes-i filmfesztivál is, amely már-már piros betűs ünnep a hírességek naptárában, hiszen nemcsak lélegzetelállító ruhakölteményekben vonulhatnak végig a vörös szőnyegen, hanem festői környezetben vehetnek részt a filmpremiereken. Az A-listás sztárokhoz idén Palvin Barbi is csatlakozott, aki szebbnél szebb ruhákban kápráztatta el a közönséget. Láthattuk már tündérhercegnőként ragyogni, a végzet asszonyaként vonulni és istennőként pózolni. 

Barbit ezúttal egy elegáns, azonban annál szexibb összeállításban kapták lencsevégre, miközben a Hotel Martinezből lépett ki. Barbi egy gyöngyökkel tarkított, bézs ruhakölteményt viselt, amely egy hosszú ujjú galléros felsőrészből, illetve egy hozzá passzoló apró nadrágból állt. A rövidnadrággal párosított magas sarkú remekül kihangsúlyozta a modell hosszú lábait. Az összeállításhoz fonott táskát, illetve egy fekete napszemüveget társított. 

Palvin Barbi a Hotel Martinez előtt

Palvin Barbi a Hotel Martinez előtt

Palvin Barbihoz férje, Dylan Sprouse is csatlakozni fog, így a továbbiakban vélhetően minden szem a házaspárra szegeződik majd. Barbi és Dylan legutóbb például a Versace exkluzív koktélpartiján ragyogott túl mindenkit. A magyar modell ekkor egy szemet gyönyörködtető ezüstszínű, flitteres ujjatlan felsőt és egy hozzá illő flitteres farmert választott az alkalomra.

Forrás: Getty Images