Katalin hercegné hétvégi visszatérése egyre biztosabbnak tűnik

2024. június 14.
Katalin hercegné visszatérésével kapcsolatban a műtéte és azt követő kezelése óta folynak a találgatások. Az eddigiek alapján az is benne van, hogy idén már egyáltalán nem jelenik meg hivatalos eseményen, de most új információk érkeztek.
Katalin hercegné visszatérés 3

A Katalin hercegné visszatérését váróknak érdemes nagyon résen lenniük a hétvégén a bennfentesek szerint. 

Szombaton tartják ugyanis a Trooping the Colour nevű évenkénti rendezvényt Londonban. Ez egy évenkénti katonai díszszemle, amin általában teljes brit királyi család részt vesz.

Egy pár hónappal ezelőtt a palota szóvivői még tényként közölték, hogy az idei felvonuláson Katalin hercegné semmilyen formában nem fog részt venni. Most viszont mintha változás történt volna a kommunikációjukban. 

Rebecca English királyi szakértő újságíró úgy látja, hogy egyáltalán nem kizárható egy meglepetés-visszatérés Katalin hercegné részéről. 

„Ami nagyon érdekes, hogy nem akarnak elhalni a pletykák azzal kapcsolatban, hogy Katalin hercegné mégis meg fog jelenni az erkélyen. A héten rákérdeztem erre a palota szóvivőinél, és az eddigiekkel ellentétben – amikor világos „nem” volt a válasz – most nem kaptam semmilyen reakciót… Szóval szerintem érdemes lesz figyelni azt az erkélyt” – nyilatkozta a szakértő.

Sokan emlékezhetnek a tavalyi szemlére, amin Katalin hercegné mellett természetesen a teljes brit királyi család is ott volt. Azon az ünnepségen az ifjú Lajos herceg lopta el a show-t, aki Katalin hercegné figyelmeztetései ellenére vágta a viccesebbnél viccesebb arcokat a Buckingham-palota erkélyén.

Katalin walesi hercegné meglepetésszerűen megjelenhet a Buckingham-palota erkélyén

Katalin walesi hercegné meglepetésszerűen megjelenhet a Buckingham-palota erkélyén

„Nézzék, ha visszatér, örülni fogunk neki. Fantasztikus lenne. Az emberek odalesznek, ha láthatják. De ha mégsem jelenik meg, nem kell sokat belelátni majd, mert végül is azt mondta, nem lesz ott az ünnepségen. Ha mégis megjelenik az erkélyen, az egy csodás bónusz lesz” – zárta fejtegetését a szakértő.

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images