Katalin hercegné első szereplésére már nem kell sokat várni – a hercegné nagy meglepetéssel készül

2024. június 03.
Katalin walesi hercegné nagy meglepetéssel készül a rajongóinak. Bár hivatalosan még nem fog visszatérni a munkához, az első szereplésére lehet, hogy már nem kell sokat várni.
Katalin hercegné visszatérése

Amint arról múlt héten mi is beszámoltunk, a walesi hercegné egészségével kapcsolatban pozitív hírek érkeztek – az információk szerint Katalin hercegné állapota sokat javult az elmúlt hónapban, aminek köszönhetően sokkal jobban is érzi magát.

Katie Nicholl királyi életrajzíró a Vanity Fairnek arról számolt be, hogy Katalin hercegné állapota az utóbbi időben sokat javult, és egy forrást idézett, aki szerint „nagy megkönnyebbülés volt, hogy jól reagál a gyógyszerekre”. Ettől függetlenül Katalin hercegnének továbbra is térre és időre van szüksége a gyógyuláshoz, és még mindig bizonytalan, hogy vajon mikor fog tudni visszatérni a munkájához. Egyesek szerint legkorábban idén ősszel fog ismét a nyilvánosság elé lépni, mások szerint azonban lehet, hogy erre csak 2025-ben fog újra sor kerülni.

@marieclairehun

Katalin hercegnéért az egész világ szinte egy emberként aggódik és most végre jó hírek érkeztek az állapotát illetően. Olvass bővebben a hercegnéről és állapotáról a marieclaire.hu-n! #katemiddleton#royalfamily#katalinhercegné

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

Katalin hercegné első szereplése 

A Kensington-palota múlt héten azt is megerősítette, hogy a walesi hercegné ki fogja hagyni a Trooping the Colour – az uralkodó éves születésnapi parádéjának – hagyományos próbáját június 8-án. És bár ebből a hírből mindenki arra következtetett, hogy Katalin hercegné magától a június 15-i eseménytől is távol fog maradni, egyáltalán nem biztos, hogy így lesz! Noha a kocsis felvonuláson valószínűleg tényleg nem fog részt venni, a hírek szerint Katalin hercegné arra készül, hogy meglepje rajongóit.

Ha elég jól érzi magát, Katalin walesi hercegné meglepetésszerűen megjelenhet a Buckingham-palota erkélyén a többi dolgozó királyi családtaggal együtt, hogy megnézze a Királyi Légierő repülős bemutatóját, amely jellemzően minden évben a Trooping the Colourt zárja. A Daily Mail értesülései szerint a walesi hercegné „fontolgatja” a légi bemutatón való részvételt, ami az első alkalom lenne, hogy a nyilvánosság hivatalos minőségben láthatja őt karácsony óta. 

Katalin walesi hercegné meglepetésszerűen megjelenhet a Buckingham-palota erkélyén

Katalin walesi hercegné meglepetésszerűen megjelenhet a Buckingham-palota erkélyén

Az egészen biztos, hogy Katalin walesi hercegné addig nem tér vissza a közéletbe, amíg nem kap zöld utat az orvosaitól, és az esetleges Buckingham-palota erkélyén való megjelenése is rendkívül kétséges még – de már az is izgalmas, hogy egyáltalán szóba került. Képzeljük csak el az összegyűlt tömeg éljenzését, amikor hat hónap után először pillantanák meg a hercegnét.

Forrás: marieclaire.com