Katalin hercegné állapotáról végre jó hírek érkeztek

2024. május 29.
Katalin hercegnéért az egész világ szinte egy emberként aggódik és most végre jó hírek érkeztek az állapotát illetően.
Katalin hercegné

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy egy hasi műtétet követően rákos sejteket találtak a szervezetében. A hírt követően támogató üzenetek tízezrei érkeztek a hercegné részére, akinek harcát a betegséggel azóta is emberek milliói követik figyelemmel. Illetve követnék, ha lehetne. Katalin hercegné és Vilmos herceg érthető módon igyekeznek csak magukra és gyógyulásra koncentrálni, nem osztanak meg híreket a folyamatokról.

Éppen ezért számít jó hírnek az, hogy beszámolók szerint többen is látták az elmúlt hetekben Katalin hercegnét egyedül és családja társaságában is. A szemfülesek szerint Katalin hercegné ránézésre jó állapotban van, és ezt támasztja alá talán önmagában az a tény is, hogy elég jól érzi magát ahhoz, hogy kimozduljon ügyeket intézni. 

@marieclairehun

Katalin hercegnéért az egész világ szinte egy emberként aggódik és most végre jó hírek érkeztek az állapotát illetően. Olvass bővebben a hercegnéről és állapotáról a marieclaire.hu-n! #katemiddleton#royalfamily#katalinhercegné

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

Úgy tudjuk, Katalin hercegné otthonról továbbra is végzi a munkáját a Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood nevű szervezet képviseletében. Munkatársak szerint Katalin hercegné a szervezet nevében arra biztatta a vállalatokat, hogy támogassák alapítványukat, melynek célja, hogy a beteg gyerekek mellett ott tudjanak lenni szüleik is az orvosi kezelések alatt.

Katalin hercegné Lajos herceggel és Sarolta hercegnővel

Katalin hercegné Lajos herceggel és Sarolta hercegnővel

Legutóbb maga Vilmos herceg adott visszajelzést Katalin hercegnéről, aki egyébként megelőző kemoterápiás kezeléseket kap a márciusi bejelentés óta. A herceg május 10-én látogatott meg egy kórházat a Scilly-szigeteken, ahol egy kórházi adminisztrátor érdeklődött felesége állapotáról. 

Neki válaszul a herceg úgy felelt, hogy „Katalin hercegné jól van” és hozzátette, hogy a gyerekeik is jól vannak, akik irigylik őt, amiért a szigetekre látogathatott. Mint kiderült ugyanis, Katalin hercegné és Vilmos herceg családja nyaranta a Scilly-szigeteken szokott vakációzni.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images