Letartóztatták Justin Timberlake-et, így néz ki a börtönfotón

2024. június 19.
Justin Timberlake-et egy közúti ellenőrzés után tartóztatták le New York államban.
Justin Timberlake letartóztatás

Justin Timberlake-nek ebből a slamasztikából nem sikerült kidumálnia magát. A 43 éves énekest kedden hajnalban állította meg egy rendőr közúti ellenőrzésre. Indulás előtt Justin Timberlake egy hotelben volt egy ismerősével, ahol állítása szerint „egy Martinit ivott, aztán követte haza a barátját” kocsival. 

Ezzel szemben a Justin Timberlake-et letartóztató rendőr hivatalos jegyzőkönyvben leírta, hogy azért állította meg az énekes BMW-jét, mert „áthajtott egy stoptáblán és nem tudta a kocsit az út jobb oldalán tartani”.

Az autó félreállítása után a rendőr megállapította, hogy Justin Timberlake „szemei véreresek, tekintete üveges volt és erős alkoholszag áramlott a kocsijából. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi „nem tudott koncentrálni, elmosódott volt a beszéde, nem tudott egyenesen állni és rosszul teljesített az ittasságot mérő rendőrségi feladatokon”.

Justin Timberlake letartóztatási fotója

Justin Timberlake letartóztatási fotója

Az ‘NSYNC énekese többször is megtagadta a szondáztatást, emiatt letartóztatták és bevitték a rendőrségre. Itt később megjelent Justin Timberlake ügyvédje, akinek társaságában végül a reggeli órákban elhagyta az őrsöt.

A távozáskor szemtanúk szerint Justin Timberlake feldúltnak látszott, felesége, Jessica Biel nem volt vele. 

Belsős információk alapján az őt ittas vezetés miatt letartóztató rendőr fiatal volt, így „egyszerűen nem ismerte fel a 10-szeres Grammy-díjas Justin Timberlake-et”. Egy másik kiszivárgott hír szerint a letartóztatáskor Justin Timberlake azt motyogta az orra alá, hogy „ez tönkre fogja tenni a turnét”. 

Az énekes ugyanis elindította világ körüli turnéját Amerikában, amellyel július elején érkezne meg Európába. Így azonban kétséges, hogy a jogi ügyek miatt minden a tervezett menetrend szerint fog-e alakulni.

Egyesek szerint Justin Timberlake megérdemelte, amit ezzel az üggyel nyakába kapott, sokan egyenesen örvendeznek aktuális helyzetén. A férfi akkor szerzett magának sok ellenséget, amikor nemrég tiszteletlen módon, lekezelően nyilatkozott Britney Spearsszel való egykori viszonyáról.

Forrás: people.com      Fotó: Getty Images, Sag Harbor Police Department