Újraforgatják a Több mint testőrt: ki lesz az új Whitney Houston?

2021. szeptember 19.
Amint a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy újraforgatják a kilencvenes évek egyik legnagyobb sikerű romantikus filmjét, a Több mint testőrt, azonnal megindultak a találgatások, ki lehet a film szerelmespárja Whitney Houston és Kevin Costner helyett.

A Tony-díjra is jelölt dramaturgot és forgatókönyvírót, Matthew Lópezt kérte fel a Warner Bros. filmstúdió, hogy készítse el az 1992-es film remake-jének forgatókönyvét. Az eredeti Több mint testőr stábjából bábáskodik az új film születésénél is Lawrence Kasdan, aki a Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével készült eredeti változat producere is volt. 

tobb-mint-testor-whitney-houston-kevin-costner-remake

Arról azonban egyelőre nem adtak ki semmilyen információt, ami legjobban foglalkoztatja a rajongókat: ki játszhatja a főszerepet? Ki lesz az új Rachel Marron és testőre, Frank Farmer, akiket Houston és Costner csodás párosa alakított? 

A film zenéje legalább olyan ikonikus, mint a két főszereplő, a valaha volt legtöbb példányban eladott filmzene a mai napig, számos Whitney Houston által énekelt dal önmagában is a toplisták élén állt hosszú ideig. 1994-ben pedig Grammy-díjat is kapott az év legjobb albuma kategóriában. Két dal, a Run to You és az I Have Nothing pedig Oscar-jelölést is kapott a legjobb eredeti dal kategóriában, míg a legismertebb, I Will Alway Love You nyolc millió példányban kelt el világszerte.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!