A szakértő szerint Harry és Meghan jó kapcsolata nem biztos, hogy kiállja az idő próbáját

2024. június 11.
Egy szakértő figyelmeztette Harry herceget, hogy nem biztos, hogy a közte és Meghan Markle között fennálló jó kapcsolat kiállja az idő próbáját.
A szakértő szerint Harry és Meghan jó kapcsolata nem biztos, hogy kiállja az idő próbáját

Figyelmeztették Harry herceget, hogy nem biztos, hogy örökké tart a szerelem közte és Meghan Markle között. Egy szakértő szerint fennáll a veszélye annak, hogy a köztük lévő jó kapcsolat nem állja ki az idő próbáját. Az a dolog ugyanis, amit a legjobban szeret feleségében, később éppen a visszájára fordíthatja köztük a harmóniát.

Tom Quinn királyi szakértő és író szerint Meghan Markle-t dominánsnak tartják Harry herceggel szemben, akit felesége mellett egy „elveszett kisfiúhoz” hasonlítottak. A trónörökös öccsét most óva intette, ugyanis szerinte Meghan a dominanciájával kompenzálja saját gyengeségét, ami nem mindig előnyös a házasságukban. A sussexi hercegi pár 2018-ban mondta ki a boldogító igent, 2020-ban lemondtak királyi címeikről, és jelenleg a kaliforniai Montecitóban élnek két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel.

@marieclairehun Csak úgy mint a brit királyi családról, Meghan Markle-ről is sokat olvashatunk manapság. A marieclaire.hu-n pedig mindent megtalász a Harry herceg és Meghan körül forgó ügyekről! #meghanmarkle #princeharry #royalfamily ♬ SO FAR AWAY - ZØYA

„Senki sem kételkedett abban, hogy Harry és Meghan nem egyenrangú partnerek, amikor Harry azt mondta, hogy Meghan megkapja, amit akar” – mondta Quinn a Mirrornak. Szerinte Harryt világéletében elveszett kisfiúként kezelték, akit gyermekkorában a királyi család túlvédett. Majd miután édesanyja halálát elszenvedte, mindig is bizonytalannak és határozatlannak tűnt, ezért egy erős partnert keresett, aki pótolja saját gyengeségét.

Quinn szerint Meghan pont egy ilyen partner Harry számára: ambiciózus, határozott és igazi harcos. Úgy gondolja, hogy férje próbál mellette küzdeni, de az a harcoló, panaszkodó Harry, akit most látunk, nem létezett felesége színre lépése előtt. „Egyelőre Harry szereti, hogy Meghan megadja neki azt a gerincet, ami belőle mindig is hiányzott, de a párkapcsolatban való dominanciája nem mindig örvendetes – ami elvarázsol és örömet okoz a kapcsolat elején, az nem mindig állja ki az idő próbáját” – fogalmazott Quinn.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images