Szerelmesebbek, mint valaha – így tölti nászútját Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

2024. július 01.
Egy hónappal ezelőtt Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi titokban házasodott össze, azóta pedig hatalmas a boldogság. A párost ezúttal a nászútjukon kapták lencsevégre.
Így tölti nászútját Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Stranger Things és az Enola Holmes sztárja, Millie Bobby Brown szűk körben és meghitt körülmények között titokban összeházasodtak. A 20 éves Millie Bobby Brown és párja, Jake Bongiovi egy éve járnak jegyben és fiatal koruk ellenére nagyon is biztosak a kapcsolatukban. Millie és Jake egy éve jelentették be az eljegyzést, és habár rengeteg kritikát kaptak a korukból fakadóan, úgy tűnik, hogy teljesen komolyan gondolták az eljegyzést. 

Nagyon úgy tűnik, hogy az esküvőt követően a romantikus nyár folytatódik, ugyanis a párost ezúttal nászútjukon kapták lencsevégre. Az ifjú házaspárt szombaton a szardíniai Porto Cervóban fotózták le nászútjukon a modell szüleivel, Jon Bon Jovival és Dorothea Hurley-vel. Millie és Jake kézen fogva sétáltak le a lépcsőn a gyönyörű mediterrán szigeten, miközben a kamera felé mosolyogtak. 

„Nagyon visszafogott, romantikus pillanat volt. A legközelebbi családtagjaik is velük voltak, amikor esküt tettek” – mesélte egy bennfentes. 

Néhány forrás úgy értesült, hogy Millie és férje egy második ünnepséget is terveznek a nyár folyamán Olaszországban. 

„Nagyszerűek és egészen fantasztikusak. Ez egy nagyon kicsi, családi esküvő volt, a menyasszony gyönyörű volt, Jake pedig olyan boldog, amennyire csak lehet – mesélte a büszke édesapa, Jon Bon Jovi az esküvőről, aki fiatal koruk ellenére már a kezdetek óta támogatta Millie és Jake eljegyzését. 

Forrás: PageSix Forrás: Getty Images