Öt érdekesség, amit nem tudtál Vanessa Hudgensről

2024. június 07.
Vanessa Hudgens tévénézők millióinak lopta be magát a szívébe a High School Musicallel. Íme öt érdekesség, amit még a legnagyobb rajongók sem tudnak róla.
Öt érdekesség, amit nem tudtál Vanessa Hudgensről
  • Első gyermekét várja Vanessa Hudgens.
  • Vanessa Hudgens a High School Musicalben lopta be magát az emberek szívébe.
  • Íme öt dolog, amit nem tudtál Vanessa Hudgensről.

Vanessa Hudgens hatalmas sikert aratott Gabriella Montez szerepében a Disney Channel 2006-os, High School Musical című filmjében. A zenés műsorral nézők millióinak lopta be magát a szívébe, és innen egyenes út vezetett számára újabb filmekhez és a Broadway színpadára. Vendégszerepelt a Disney Channel más műsoraiban – mint a Zack és Cody élete – és olyan filmekben tűnt fel, mint a Spring Breakers – Csajok szabadon, a netflixes Karácsonyi cserebere vagy az Álommeló. És persze azt se felejtsük el, hogy saját zenét (pontosabban két stúdióalbumot) is adott ki.

A színésznő 1988. december 14-én született a kaliforniai Salinasban, és 2003-ban debütált először a képernyőn. Sokáig Zack Efron, majd Austin Butler párja volt, majd végül Cole Tucker baseballjátékos oldalán találta meg az igaz szerelmet, akivel már első gyermeküket várják. De van pár dolog, amiről még a legnagyobb rajongók sem hallottak vele kapcsolatban – leszámítva azt, hogy híresen alacsony, ugyanis csak 155 centi! Íme öt érdekesség, amit valószínűleg nem tudtál Vanessa Hudgensről.

Hat érdekesség Vanessa Hudgensről:

1. Bálványozta Zac Efront

Vanessa Hudgens celeb crusha (híresség, akiért valaki kifejezetten rajong, mert tetszik neki) bizony nem más volt, mint Zac Efron, akivel később aki később tényleg egy párt alkottak. A színésznő és kollégája a High School Musical meghallgatásán találkoztak, majd Hudgens a Huffington Postnak adott interjújában beszélt először a szerelmükről.

A sztár másik kedvence korábban Matt Damon volt. „14 éves voltam, és találkoztam vele” – mondta a The Tyra Banks Show-ban 2007-ben. „Teljesen megőrültem. Azt tettem vele, amit velem a rajongóim. Azt mondtam: »Istenem, nagyon szeretlek, kérhetek egy autogramot?«”

2. Vanessa Hudgens peszketáriánus

Bizony, Vanessa nem eszik húst, és nem ő az egyetlen híresség, aki csupán halat és tenger gyümölcseit eszik a húsok helyett: Olivia Wilde, Cam Newton és A$AP Rocky is peszketáriánusok.

3. Vanessa Hudgens profi musicalszereplő

A színésznő Maureen Johnsonként szerepelt a FOX élő produkciójában, a Rentben, korábban pedig Mimit játszotta a Hollywood Bowlban játszott változatban. Hudgens a 2015-ben néhány hónapig futó Gigi című Broadway-show címszerepét is játszotta. A színésznő ezenkívül Rizzo szerepében is megmutatta zenei képességeit a FOX Grease: Live című filmjében, Julianne Hough és Aaron Tveit oldalán.

4. Vanessa Hudgens elvesztette az apukáját

Vanessa édesapja 2016-ban hunyt el negyedik stádiumú rákban, méghozzá a lánya Grease: Live című előadása előtti este. „Az egyetlen dolog, ami őszintén átsegített ezen, az a közösség volt, amely körülvett” – mondta a színésznő a People magazinnak. „Döbbenetes volt. Tudtam, hogy közeleg, de semmi sem készíthet fel arra, hogy elveszítesz egy szülőt.”

5. Ezek Vanessa Hudgens kedvenc csaló ételei

A színésznő imádja a csípős Cheetost és a rament. A sztár korábban egy interjúban elmondta, hogy attól függ, hogy mit eszik, hogy éppen diétázik-e vagy sem. Azon napokon, amikor kényeztetheti magát, leginkább Cheetost és rament vesz magához.

Forrás: Business Insider, Fotó: Getty Images