Jennifer Lopez megdöbbentő lépésre szánta el magát, hogy megmentse a házasságát Ben Affleckkel

2024. június 07.
Jennifer Lopez egyáltalán nem csak ül a babérjain és várja, hogy a házassága Ben Affleckkel darabjaira hulljon, hanem komoly lépésre szánta el magát azért, hogy elkerüljék a válást.
Jennifer Lopez megdöbbentő lépésre szánta el magát azért, hogy megmentse a házasságát Ben Affleckkel

Már jó ideje hangos a sajtó attól, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága a válás szélére került. A bennfentesek korábban már beszámoltak arról, hogy Ben Affleck elköltözött a dívától, és gyakran megesett, hogy heteken át nem találkoztak, miközben JLo házvadászaton is járt a férje nélkül.

Egészen eddig nem esett szó arról, hogy a pár erőfeszítéseket tenne a házasságuk megmentéséért, de most Jennifer Lopez elszánta magát, és olyat tett, amire eddig nem volt precedens: a karrierje elé helyezte a házasságát. A közelmúltban lencsevégre is kapták őket, amint egy kínos arcra puszit váltottak:

Állítólag Jennifer Lopez azért mondta le a turnéját, hogy megmentse a házasságát Ben Affleckkel

Az egyik dolog, ami állítólag a problémát jelentette a sztárpár házasságában, az Jennifer Lopez karrierje, aki most hajlandó volt azt a háttérbe szorítani Ben Affleckért.

Az énekes lemondta turnéját, ami persze megdöbbentette a rajongókat, és eleinte azt hitték, hogy a lelkesedés hiánya miatt maradnak el a koncertek, de mostanra úgy vélik, hogy JLo házassági problémái állhatnak a háttérben.

@marieclairehun

Jennifer Lopez szereti évről évre meglepni a közönséget különleges ruhakölteményeivel. Olvass az énekesnő leglátványosabb fellépőruháiról a marieclaire.hu-n! #jenniferlopez #jlo #fashion #divat #fashiontiktok

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP

Alison Boshoff, a Daily Mail munkatársa így nyilatkozott, miután beszélt a bennfentesekkel: „Egyértelmű, hogy a probléma nem abban rejlik, hogy nincs lelkesedés JLóban a munkája iránt, hanem abban, hogy mi történik a Ben Affleckkel kötött kétéves házasságában. Lemondta a turnét azzal a szándékkal, hogy megmentse a házasságukat.”

Jennifer Lopez a turnéval a kilencedik, a This Is Me… Now stúdióalbumát tervezte népszerűsíteni, ami június 26-án indult volna Orlandóban. A Live Nation így nyilatkozott a lemondás kapcsán: „Jennifer szabadságot vesz ki, hogy a gyerekeivel, a családdal és közeli barátokkal legyen.”

Azt írta Jennifer Lopez a OntheJLo honlapján: „Hatalmas szívfájdalommal tölt el, hogy cserbenhagytalak titeket. Tudjátok, hogy nem tenném ezt, ha nem érezném, hogy feltétlenül szükséges.”

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images