Nem akárhogy kapták lencsevégre Jennifer Lopezt és Ben Afflecket a válásról szóló botrányok közepette

2024. május 31.
Egy családi ügynek sikerült összehoznia Jennifer Lopezt és Ben Afflecket, akik házassági gondjaik közepette együtt mentek el Violet érettségi bulijára.
Nem akárhogy kapták lencsevégre Jennifer Lopezt és Ben Afflecket a válásról szóló botrányok közepette

A Gengszterrománc színészpárosát Affleck anyjával, Anne Boldttal együtt látták csütörtökön Los Angelesben sétálni az utcán. A jeles alkalom, amire tartottak, Ben Affleck lánya, a 18 éves Violet érettségi bulija. A színész egy rózsaszín csomagolópapírral ellátott kosarat cipelt, miközben Jennifer Lopez mellette sétált. A Good Will Hunting sztárja egy szürke öltönyt viselt, míg J.Lo egy virágmintás midiruhát, a derekán övvel.

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket legutóbb két hete látták együtt, május 19-én, egy filmes eseményen, a kaliforniai Santa Monica-i Aero Theatre-ben, de már előtte is megesett, hogy hetekig nem mutatkoztak együtt. A képet itt tekintheted meg, vagy alább a videóban:

Egyre több jel utal Jennifer Lopez és Ben Affleck válására

Többször is észrevették, hogy Ben Affleck nem viseli a jegygyűrűjét, és állítólag már nem élnek együtt Jennifer Lopezzel, akit ráadásul házvadászaton láttak a férje nélkül, a kaliforniai Beverly Hillsben.

Egy forrás azt mondta a Us Weeklynek, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck két teljesen más oldalon állnak most, hogy „vége van a mézesheteknek”.

Állítólag a pénzügyekkel, az életmódjukkal, valamint a gyerekneveléssel kapcsolatos viták azok, amik éket vertek közéjük. Mindkettőjüknek olyan munkája van, ami miatt gyakran más-más városban kell tartózkodniuk, Jennifer Lopez pedig különösen kimaxolja a karrierjét, hiszen az 54 éves díva naptára folyamatosan tele van.

@marieclairehun

Jennifer Lopez szereti évről évre meglepni a közönséget különleges ruhakölteményeivel. Olvass az énekesnő leglátványosabb fellépőruháiról a marieclaire.hu-n! #jenniferlopez #jlo #fashion #divat #fashiontiktok

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP

Jelenleg is a közelgő turnéjára készül, illetve a kilencedik stúdióalbuma, a This Is Me népszerűsítésére. A forrás szerint pedig Ben Affleck egyáltalán nem ért egyet felesége életmódjával, ami a többi véleménykülönbséggel együtt egyre csak növeli a szakadékot a páros között, ami a válás felé taszítja őket.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images