Tényleg ekkora a baj? Jennifer Lopez és Ben Affleck kínos csókjától forr az internet

2024. június 03.
Jennifer Lopezt és Ben Afflecket a közelmúltban ismét lencsevégre kapták, azonban a napvilágra került fotók sokkal inkább felzaklatták, mintsem megnyugtatták a rajongókat.
Tényleg ekkora a baj? Kínos csókkal köszöntötte egymást Jennifer Lopez és Ben Affleck

Mindössze pár héttel ezelőtt robbantották fel azok a hírek az internetet, amelyekben azt részletezték, hogy valami nincsen rendben Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával. Az elmúlt hetek történeseiből pedig kiderült, hogy a feltételezések nem is olyan alaptalanok. A hírek szerint Ben Affleck néhány héttel ezelőtt már elköltözött a családi otthonukból. A színészpárost két hete látták együtt utoljára egészen a múlt hétig, amikor a házassági gondjaik közepette együtt mentek el Ben Affleck lányának, Violetnek az érettségi bulijára. 

 

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket a közelmúltban ismét lencsevégre kapták, azonban a napvilágra került fotók sokkal inkább felzaklatta, mintsem megnyugtatta a rajongókat. Jennifer és Ben vasárnap együtt mentek el a színész fiának, a 12 éves Samuelnek a kosármeccsére. A fotókon jól látszik, hogy a sztárpár egy kínos arcra puszival köszöntötték egymást. Az eseményen az Oscar-díjas színész volt felesége, Jennifer Garner is részt vett. 

A találkozásra nem sokkal azután került sor, hogy Jennifer Lopez gyermekével, a 16 éves Emme társaságában vásárolt. Egy szemtanú azt mondta, hogy az énekesnő nem tűnt túl boldognak. A kételyeket az is fokozta, hogy Jennifer nemrég lemondta a nyári turnéját, azonban egy forrás szerint mindezt azért tette, hogy a magánéletére összpontosíthasson. 

„Jennifer szabadságot vesz ki, hogy gyermekeivel, családjával és közeli barátaival lehessen” – mondta.

Ez a lépés összefüggésben lehet azzal, hogy a Ben Affleckkel való házassága válságban van. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images