Kiderült, hogy éli meg lánya döntését Brad Pitt a színfalak mögött

2024. június 12.
Brad Pittet nagyon mélyen érintette lánya, Shiloh névelhagyása, azóta sem tud napirendre térni a dolog felett.
Brad Pitt lánya 3

Brad Pitt „igyekszik jó képet vágni” lánya, Shiloh legutóbbi döntéséhez, de az álarc mögött „mélyen kétségbe van esve” a lépés miatt.

A legutóbbi hírek szerint Brad Pitt Angelina Jolie-val közös lánya, Shiloh a 18. születésnapján azonnal ügyvédhez fordult, és kérvényezte, hogy elhagyhassa a Pitt vezetéknevet. Belsős információk szerint Brad Pitt számára világos, hogy „ez több, mint puszta névelhagyás”.

„Ez egy szimbóluma annak a mély eltávolodásnak apa és lánya között, ami évek óta zajlik” – mondta az informátor. Egy másik barát szerint Brad Pitt „nagyon nehezen barátkozik meg ezekkel az új fejleményekkel”.

Úgy tudjuk, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie legidősebb gyermekei, Maddox, Pax és Zahara szintén nem használják apjuk vezetéknevét. A kisebb gyerekeknek, Shiloh-nak, valamint az ikreknek, Knoxnak és Vivienne-nek szintén „nincs valódi kapcsolatuk az apjukkal”. Az aktuális helyzet ellenére viszont Brad Pitt még mindig „nem áll készen arra, hogy lemondjon róluk”.

A család Angelina Jolie és Brad Pitt esküvője napján

A család Angelina Jolie és Brad Pitt esküvője napján

A színész ismerősei szerint Angelina Jolie a válás alatt végig „fegyverként használta a gyerekeket” Brad Pitt ellen, és mindent megtett azért, hogy elidegenítse őket az apjuktól. A színész már csak abban reménykedik, hogy ahogy a gyerekek nőnek és talán csökken felettük anyjuk befolyása, képesek lesznek majd valahogy rendezni soraikat.

A korábbi házaspár 2016-ban adta be a válópert, amely 2019-ben ért véget hivatalosan. Ennek ellenére azóta is fellángolnak köztük újabb konfliktusok és derülnek ki kellemetlen részletek kapcsolatuk végéről. 

Angelina Jolie 2023-ban úgy nyilatkozott a Vogue magazinnak, hogy ő és gyermekei „még mindig gyógyulnak és keresik a helyüket” a válás után.

„Ezek az események mind emlékeztetik Brad Pittet arra, hogy elveszíti a gyermekeit, ami nagyon nem könnyű helyzet számára. Szereti a gyerekeit és nagyon hiányoznak neki. Nagyon szomorú ez az egész” – zárta le a beszélgetést a barát.

Forrás: pagesix     Fotó: Getty Images