Hatalmasat nőtt Puskás Peti kisfia – a rajongók szerint tiszta apja

2024. július 12.
Előszeretettel oszt meg Puskás Peti és Dallos Bogi képeket az Instagramon csemetéjükről, Ábelről, aki a legfrissebb fotók tanúsága szerint hatalmasat nőtt. A rajongók szerint döbbenetesen hasonlít az édesapjára.
Hatalmasat nőtt Puskás Peti kisfia - a rajongók szerint tiszta apja

Dallos Bogi és Puskás Peti szemmel láthatóan élvezik az újdonsült szülői létet, amibe olykor a követőik is bepillanthatnak egy-egy fotónak vagy videónak köszönhetően. Az énekesek mindig igyekeznek a legcukibb képeket posztolni Ábelről.

A legújabb képükön Puskás Peti és Ábel is baseballsapkát viselnek és mindketten oldalra néznek, így jól látható, hogy mennyire hasonlít apa és fia, amit természetesen a rajongók is megjegyeztek. Ráadásul Puskás Peti kisfia pont olyan stílusos, mint apukája, és egy fehér csíkos felsőben ücsörög édesapja ölében.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

A legutóbbi fotón még nem mutatta meg Puskás Peti Ábel arcát, de attól még nem kevésbé édes a fotó, amint Ábel egy szamárral barátkozik, ugyanis egy szamármenedékhelyen jártak Rodoszon, ahol mentett szamarakról gondoskodnak.

A júniusban megosztott nyaralós fotókhoz Puskás Peti azt írta, „Apa-fia kalandozások”, és rengeteg szívmelengető képet rakott fel, amint kenguruban turistáskodnak a kisfiával.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első alkalom, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia repülőn utazott, ugyanis februárban Máltán vakációztak.

Anno Dallos Bogi várandósságának bejelentése hatalmas meglepetés volt, ugyanis Rácz Jenő elszólásának köszönhetően tudták meg a rajongók a baba nemét, és csak azután hozta nyilvánosságra a páros a terhességet.  Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia, Ábel 2023 szeptember 7-én született meg, és azóta is beragyogja a páros mindennapjait.

Forrás: Instagram, Fotó: Centrál archív