Az 54 éves Naomi Campbell egy aranyszínű bikiniben mutatta meg csodás alakját

2024. július 18.
Legyen szó bármilyen eseményről, Naomi Campbell mindig megadja a módját. A szupermodellt ezúttal egy luxusjachton kapták lencsevégre, ahol megmutatta csodás alakját.
Naomi Campbell még mindig csodásan fest - ezúttal bikiniben mutatta meg alakját

Legyen szó egy hétköznapi „rohangálós” szettről, egy cannes-i filmfesztiválról, vagy csak egy bikinis megjelenésről, kétségtelen, hogy Naomi Campbell mindig elkápráztatja a közönséget. Franciaországban például ugyanabban a gyönyörű ruhában lépett vörös szőnyegre, amelyben 27 évvel ezelőtt tündökölt a kifutón. Legutóbb azonban magabiztosan pózolt a kiállításának megnyitóján. 

Az 54 éves Naomi Campbellnek még mindig csodás alakja van, ugyanis nemrég Ibizán, egy jachton kapták lencsevégre két színésznővel, Eiza Gonzálezzel és Michelle Rodriguezzel. A triót már néhány nappal ezelőtt is lencsevégre kapták Ibiza óvárosában, azonban most egy luxusjacht fedélzetén kapták őket lencsevégre. Az 54 éves szupermodell egy fémes hatású, aranyszínű bikiniben mutatta meg kisportolt alakját. 

Naomi láthatóan még egy fürdőruhás összeállításra is nagy hangsúlyt fektet, ugyanis megjelenését arany ékszerekkel és egy barna-arany napszemüveggel egészítette ki. A haját pedig egy fekete kendő alá gyűrte. 

A csajos kirándulásra néhány héttel azután került sor, hogy a szupermodell elárulta, fiatalabb korában csúfolták a megjelenése miatt. 

„Nem voltam kiegyensúlyozott, mivel nagyon sovány és a koromhoz képest elég magas is voltam” – osztotta meg Naomi

Naomi Campbellnek azonban a tánc iránti szeretete segített abban, hogy átsegítse a nehéz időszakon. 

„Tánc közben megfeledkezem erről. Csak azokat a mozdulatokat és pózokat csináltam, amelyeket tánc közben is alkalmaztam.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images