Jennifer Lopez fényűző Bridgerton tematikájú születésnapi bulit tartott: ezt is kihagyta Ben Affleck

2024. július 22.
Kedves olvasó, elkezdődött Jennifer Lopez születésnapi hete, és a díva egy parádés Bridgerton stílusú bulival ünnepelte 55. születésnapját.
Jennifer Lopez Bridgerton témájú születésnapi bulit tartott, amin nem vett részt Ben Affeck

Jennifer Lopez le sem tagadhatná, hogy Bridgerton-rajongó. Az énekesnő július 24-én tölti be 55. életévét és úgy döntött: megadja a módját.

A Page Six által megszerzett fotók bepillantást engednek Jennifer Lopez rongyrázós tematikus bulijába, ugyanis a témát a népszerű Netflix-sorozat szolgáltatta, a Bridgerton. A Hamptonsban tartott ünnepség lehetett volna forgatás is, ugyanis a vendégek egytől egyig 19. századi stílust idéző ruhát viseltek és egy lovaskocsi várta őket a bejáratnál.

Természetesen Jennifer Lopez barátain kívül a családja is jelen volt és lencsevégre kapták JLo édesanyját, Guadalupe Rodríguezt, aki az alkalomra egy világoskék fűzős ruhában érkezett.

Egész Hollywood jelen volt a pazar partin, kivéve Jennifer Lopez férje, Ben Affleck. A pletykák szerint a pár külön tölti az időt a házassági gondjaik közepette. Már több mint egy hónapja nem fényképezték le őket együtt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022 júliusában, 16-án házasodtak össze, és a házassági évfordulójukat is külön töltötték. Annak ellenére, hogy a pletykák szerint feszültség uralkodik az A-listás sztárok között, továbbra is hordják jegygyűrűiket, ugyanakkor Ben Affleck egyre többször találkozik exfeleségével Jennifer Garnerrel.

Állítólag Jennifer Lopez azért mondta le a nyári turnéját, hogy többet lehessen a családjával és megoldják a gondjaikat Ben Affleckkel, ami nehéz lesz, ha alig találkoznak, márpedig ezen a nyáron még nem töltöttek együtt időt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images