Különleges nevet kapott Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik gyereke

2024. július 23.
Igazán különleges nevet kapott Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik gyereke. A baba 2023-ban született, de eddig nem sokat lehetett tudni róla.
Különleges nevet kapott Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik gyereke

Hiába élnek rivaldafényben, azért a sztárok is szeretik a magánéletet. Pláne, ha valaki családos ember. Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik gyereke 2023-ban született, de eddig nem lehetett sokat tudni a kicsiről. Most azonban kiderült, hogy hogy hívják James, Inez és Betty kistestvérét.

A páros egészen eddig nem árulta el a baba nevét, de Reynolds új filmje, a Deadpool & Rozsomák tegnapi premierjén a színész mindenkit meglepett: „Azzal szeretném kezdeni, hogy köszönöm a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van” – mondta. „Szeretnék köszönetet mondani a gyerekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek, Olinnak, akik itt vannak: remélem, ha szerencsém lesz, ez a pillanat lesz a legtraumatikusabb dolog – vagyis a film tartalma –, a csodálatos életetekben.”

Ezután Reynolds elárulta, hogy nagyon szereti, hogy az egész család elkísérte őt a premierre. A 47 éves színész tavaly arról beszélt, hogy feleségével együtt nagyon izgatottak a legkisebb családtag miatt. „Nézd, nem csinálnánk ezt negyedjére is, ha nem szeretnénk” – osztotta meg gondolatait egy interjúban a Deadpool sztárja.

Bár a negyedik gyerekük neme még nem derült ki, az biztos, hogy Ryan – akinek három fiútestvére van – nagyon szeret lányos apa lenni, és szerinte kaotikus egy fiúkkal teli háztartás. „Tapasztalatból beszélek” – mondta a sztár.

A színész – aki korábban, 2008 és 2011 között Scarlett Johansson férje volt – egy év randevúzás után, 2012-ben kötött házasságot Blake-kel.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images