Komoly változások következhetnek Bradley Cooper és Gigi Hadid kapcsolatában

2024. július 24.
Bradley Cooper és Gigi Hadid kapcsolatáról először 9 hónappal ezelőtt reppentek fel a pletykák. Kettejük egysége azóta is töretlen, sőt, már a házasságról is komolyabban beszélgetnek.
Bradley Cooper Gigi Hadid kapcsolat

Bradley Cooper és Gigi Hadid szinte lubickolnak tavaly év vége felé elindult kapcsolatukban. A hírek szerint a színész már alig várja, hogy tovább szilárdítsák a kettejük közti köteléket.

Bár még csak nagyjából 9 hónapja vannak együtt, Bradley Cooper készen áll arra, hogy a következő szintre emeljék kapcsolatukat. Bennfentesek szerint a 49 éves színész „eltökélt” azt illetően, hogy megkéri a nála 20 évvel fiatalabb Gigi Hadid kezét.

A pár mindkét tagjának van már egy-egy kislánya, de nagyon is téma közöttük egy közös gyerek érkezése is. Bradley Cooper és barátnője is úgy érzik, hogy az exeikkel – Irina Shayk szupermodell és Zayn Malik zenész – közösen menedzselt új családjuk elbírná egy kisbaba érkezését.

„Bradley már most tudja, hogy össze akar házasodni Gigivel. Ez nem is kérdés. Már a kapcsolatuk elején megtárgyalták a házasság és a család kérdését. Elköteleződtek egymás mellett és hosszú távra terveznek. Minden csak idő kérdése” – mondta el Bradley Cooper egy ismerőse.

Gigi Hadid barátnője, Blake Lively is áldását adta kapcsolatára Bradley Cooperrel

Gigi Hadid barátnője, Blake Lively is áldását adta kapcsolatára Bradley Cooperrel

Az is kiderült, hogy a színésznek csak pár projektje van épp folyamatban, és nem is tervez újakat indítani egy ideig. Szeretne leállni a filmezéssel, hogy minden figyelmét Gigi Hadidnak és kapcsolatuknak szentelhesse. 

Mit szól a család Bradley Cooper és Gigi Hadid kapcsolatához?

A belsős infók szerint Bradley Cooper nem fog akadályokba ütközni a lánykérést illetően, hiszen a modell családja, barátai, sőt, még a kislánya is elfogadta őt. Sőt, Gigi Hadid hároméves lánya, Khai és Cooper 7 éves lánya, Lea nagyon szeretik egymást, Lea máris nővérként van jelen a kis Khai életében.

A Másnaposok sztárja és Gigi Hadid között akkor erősödött meg különösképp a kapcsolat, amikor az idei díjszezonban kibukott, hogy Cooper nagyszabású filmje, a Maestro semmilyen filmes elismerésben nem részesült. A színész hatalmas reményekkel vágott neki a díjátadóknak, éveket töltött a filmen való munkával, ami aztán komoly bukás lett. Ebben az időszakban is mellette állt Gigi Hadid, ő volt az egyetlen, aki megnyugvást hozott számára a kudarc után.

@marieclairehun Gigi Hadid stíluskörkép✨ Olvass bővebben az amerikai modell stílusáról a marieclaire.hu-n! #gigihadid #model #fashion #fashiontiktok #divat ♬ we cant be friends - chan

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images