Bradley Cooper büszke apukaként a kislányával vonult a vörös szőnyegen

2024. május 14.
Bradley Cooper és kislánya kiakasztotta a cukiságfaktort, mikor megjelentek a Képzeletbeli barátok filmpremierjén.
Bradley Cooper kislánya

Hétfőn került sor a Képzeletbeli barátok filmpremierjére, amire Bradley Cooper magával vitte 7 éves kislányát, Lea De Seine-t a New York-i SVA Színházba. A 49 éves színész mosolyogva fogta meg lánya kezét, akit 2017-ben hozott a világra az orosz modell, Irina Shayk.

Bradley Cooper kölcsönzi a hangját a Jég nevű karakternek a félig animációs filmben. A Másnaposok sztárja olyan hírességekkel dolgozott együtt a filmen, mint Ryan Reynolds, Steve Carell, Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Phoebe Waller-Bridge, Blake Lively, Jon Stewart és Sam Rockwell. A John Krasinski által írt és rendezett film egy Bea nevű lányról szól, aki rádöbben: látja mások képzeletbeli barátait. A szomszédjával együtt belevág egy szédítő kalandba, hogy újra összehozza a képzeletbeli barátokat azokkal, akik annak idején megteremtették őket. Itthon május 16-án kerül a mozikba.

Lea és híres apukája, Bradley Cooper ugyan együtt sétáltak a vörös szőnyegen, de nem pózoltak úgy, mint a decemberi Maestro filmpremieren a Los Angeles-i Filmművészeti Múzeumban, ahol apa és ritkán látott lánya ellopta a show-t.

Míg Bradley Cooper úgy döntött, hogy egy laza fekete nadrágban és egy hozzá illő pulóverben mutatkozik, Lea színes rózsaszín ruhában és csillogó kék cipőben vett részt az eseményen. A videóban jól látszik, hogy miközben a vetítésre igyekeznek, Lea izgatottan rámutat egy plakátra, amin édesapja karaktere is szerepel.

@people

#BradleyCooper turned the #IFMovie premiere into a daddy-daughter date. 🥹 #RedCarpet

♬ Paradise Landing – Mama Aiuto & Daphné

Bradley Cooper teljesen megváltozott azóta, hogy apa lett

A Napos oldal színésze azt mondta, hogy apává válása új megvilágításba helyezte az életet. „Az apaság… mindent megváltoztatott” – mondta Bradley Cooper a SmartLess podcastban. „Minden dolgot teljesen leárnyékol, vagy pompás színekben láttat a tény, hogy egy csodálatos emberi lény apja lehetek.”

Bár Bradley Cooper már nincs együtt lánya édesanyjával, Irina Shaykkel – mivel most Gigi Hadiddal jár –, a legnagyobb egyetértésben nevelik a lányukat, és az orosz modell korábban „a legcsodálatosabb apának” nevezte exét.

Forrás: People, Fotó: Getty Images