Ez lenne az egyetlen módja annak, hogy Harry és Meghan visszatérjen a királyi családba

2024. július 25.
Korábban felmerült, hogy nyáron Harry és Meghan az uralkodónak köszönhetően az Egyesült Királyságba látogat. Egy szakértő szerint egyetlen módja lenne annak, hogy a visszatérhessenek a királyi családba.
Ez az egyetlen módja lenne annak, hogy Harry és Meghan visszatérjen a királyi családba

Áprilisban röppent fel a hír, miszerint megvan rá az esély, hogy Harry és Meghan ismét csatlakozhatnak a királyi családhoz az Egyesült Királyságban. Úgy tűnik, hogy mindez Károlynak köszönhető, ugyanis az uralkodó a nyáron meghívhatja a sussexi herceget és hercegnét Balmoralba, hogy újra találkozhasson az unokáival. A rákbetegségben szenvedő uralkodó eddig mindössze csak néhány alkalommal látta Archie herceget, aki jövő hónapban lesz 5 éves, Lilibet hercegnővel pedig mindössze csak egyszer találkozott személyesen. 

Harry és Meghan visszatérésének kulcsa a gyerekeik lehetnek

A GB News műsorvezetője, Patrick Christys, és Kinsey Schofield királyi szakértő azt mondja, hogy Harrynek és Meghannek egyetlen lehetősége van, hogy visszatérhessenek a brit királyi családba, az esély kulcsa pedig a gyerekeikben rejlik. 

Ha Harry vissza szeretne térni, akkor azzal a kifogással tehetné ezt meg, ha azt mondaná, hogy a Károly királlyal való személyes kapcsolata ellenére azt akarja, hogy gyermekei kapcsolatba kerüljenek a nagyapjukkal. Ez lenne a tökéletes visszaút” – fogalmazta meg a szakértő, majd felidézett egy hasonló esetet. 

Azt mondja, hogy abban az időszakban, amikor Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t kilakoltatták a Frogmore Cottage-ból, a sussexi herceg ezt kérdezte édesapjától:Nem akarod többé látni az unokáidat?” Habár visszatérésének lehetőségeivel Harry herceg is tisztában van, a családi látogatás vélhetően nem a közeljövőben fog megvalósulni, mégpedig biztonsági okok miatt. 

A családi viszály ellenére Harry herceg idén két rövid látogatást tett, azonban családja egyik alkalommal sem tartott vele. Hannah Furness királyi bennfentes azt feltételezi, hogy Meghan hátramaradását a biztonsági intézkedésekkel kapcsolatos aggodalmak táplálják.

„Elég súlyos narratíva szól arról, hogy Meghan és a gyerekek addig nem térnek vissza, amíg nem tudják megoldani ezt a biztonsági problémát.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images