Így reagált Brad Pitt fia súlyos balesetének hírére

2024. július 31.
Brad Pitt és Angelina Jolie fia pár napja szenvedett balesetet, azóta is kórházban kezelik.
Brad Pitt fia baleset

Brad Pitt és volt felesége, Angelina Jolie fia, Pax motorbalesetet szenvedett Los Angelesben. A szemtanúk szerint a bukósisak nélkül motorozó férfi egy piros lámpánál hajtott bele az előtte álló kocsiba.

A 19 éves Pax hétfőn este balesetezett, Angelina Jolie pedig azonnal a kórházba rohant, hogy mellette lehessen. Ezzel szemben Brad Pitt egyáltalán nem reagált arra a kérdésre, hogy ő is meglátogatja-e a sérült fiát. 

A balesetet végignézők szerint a férfi eszméletlenül feküdt a földön az ütközés után, látható fejsérüléssel, többen halottnak hitték, főleg mivel bukósisakot sem viselt. A mentő érkezése után nem sokkal kezdett magához térni Brad Pitt fia, aki akkor rögtön a csípőjét kezdte fájlalni. A mentők koponyaűri vérzés gyanújával azonnal a kórházba szállították.

Brad Pitt gyermekeivel: a balesetet szenvedő Pax-szal, mellette Shiloh és a legidősebb, Maddox, valamint Pitt szülei - 2014.

Brad Pitt gyermekeivel: a balesetet szenvedő Paxszal, mellette Shiloh és a legidősebb, Maddox, valamint Pitt szülei – 2014.

A szerencsétlen eset nem messze történt Angelina Jolie otthonától, aki azóta is a fia mellett táborozik a kórházban. Pax barátai szerint a fiú többször is balesetezett már motorjával ezt megelőzően, mégsem hajlandó bukósisakot hordani, emiatt többen is aggódnak érte.

Több testvéréhez hasonlóan Pax sem ápol jó viszonyt apjával, Brad Pitt-tel. Bár hivatalosan ő nem mondott le Pitt vezetéknevéről, neki sincs szinte semmilyen kapcsolata a színésszel.

Angelina Jolie 2007-ben fogadta örökbe Paxot Vietnámban, aki akkor még csak 3 éves volt. Brad Pitt és a színésznő 2005-ben kezdtek randizgatni, miután kimondták a férfi válását Jennifer Anistontól. Később a színész a saját nevére vette Jolie korábban adoptált gyermekeit, Maddoxot és Zaharát is.

Mostanában nem áll jól Brad Pitt szénája a gyerekei szemében. Zahara után Angelina Jolie-val közös, vér szerinti lánya, Shiloh Jolie is lemondott édesapja vezetéknevéről, ami arra utal, hogy nincs túl jóban édesapjával.

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images